NTNUI Admin har opptak!

Vil du være med å skape de beste øyeblikkene fra studietiden, få relevant faglig erfaring og ta del i en inkluderende og sosial organisasjon? Bli med, og søk NTNUI Admin!

Her arbeider vi for alle gruppene i NTNUI og bistår innenfor spesialiserte fagområder. Her kan du få relevant erfaring innen foto og video, økonomi, design og IT. Du kan bidra i organiseringen og gjennomføringen av store arrangementer, eller arbeide med paraidrettstilbudet i Trondheim. Med andre ord – noe for enhver smak! Vi er en sosial gjeng med lavterskel ukentlig adminGym, ulike teambuildinger og andre festligheter som hører studietiden til.

Informasjon om utvalgene kommer fortløpende

Hovedstyret

Selve hjertet av NTNUI. Bli med på å styre og holde organisasjonen i utvikling og bevegelse. Vi søker folk som kan bidra til alle roller.

Event

Liker du å organisere, planlegge og gjennomføre arrangementer? Vi i arrangementutvalget bistår Hovedstyret i deres arbeid for å skape de beste øyeblikkene i studietiden. Bli med!

Blits

Blits er kommunikasjonsutvalget til NTNUI. Vi jobber med fotografi, videografi, design og innholdsproduksjon.

Vi jobber i G Suite, WordPress og Adobe CC, og du vil få tilgang på programvaren og verktøy som hjelper deg til å gjøre en god jobb i Blits

Paraidrett

Brenner du for breddeidrett, lavterskeltilbud og bevegelsesglede? Sjekk ut NTNUI Paraidrett! Vi er et informasjonsmedium for studenter og andre som ønsker å drive med paraidrett samtidig som vi bidrar til å opprettholde paraidretten i Trondheim. Bli med på laget!

Sprint

Bli med i Sprint og front digitaliseringen av NTNUI. Her jobber utviklere og designere med Vue.js og Django for å lage programvare for over 10 000 medlemmer!

Økonomi

Bli med å utforme et nytt økonomiutvalg! Du får jobbe med PwC og du bistår med de økonomiske prosessene i NTNUI. Du vil også ta del i internrevisjonen vår!

SL 2021

Vil du være med å skape Norges største idrettsarrangement for studenter? Nå har du muligheten! Dersom du er gira på et spennende, lærerikt og gøyalt verv – SØK NÅ! 

Søknadsskjema

Hovedstyret - styremedlemArrangement - event managerBlits - designerBlits - foto/videoBlits - skribentParaidrett - medarbeiderSprint - utviklerSprint - designerØkonomi - økonomiarbeider