Opptak for 2019 er ferdig

Vil du være med å skape de beste øyeblikkene fra studietiden, få relevant faglig erfaring og ta del i en inkluderende og sosial organisasjon? Bli med, og søk NTNUI Admin – men til neste år 😉

Her arbeider vi for alle gruppene i NTNUI og bistår innenfor spesialiserte fagområder. Her kan du få relevant erfaring innen foto og video, økonomi, design og IT. Du kan bidra i organiseringen og gjennomføringen av store arrangementer, eller arbeide med paraidrettstilbudet i Trondheim. Med andre ord – noe for enhver smak! Vi er en sosial gjeng med lavterskel ukentlig adminGym, ulike teambuildinger og andre festligheter som hører studietiden til.

Hovedstyret

Selve hjertet av NTNUI. Bli med på å styre og holde organisasjonen i utvikling og bevegelse. Vi søker folk som kan bidra til alle roller.

Event

Liker du å organisere, planlegge og gjennomføre arrangementer? Vi i arrangementutvalget bistår Hovedstyret i deres arbeid for å skape de beste øyeblikkene i studietiden. Bli med!

Blits

Blits er kommunikasjonsutvalget til NTNUI. Vi jobber med fotografi, videografi, design og innholdsproduksjon.

Vi jobber i G Suite, WordPress og Adobe CC, og du vil få tilgang på programvaren og verktøy som hjelper deg til å gjøre en god jobb i Blits

Paraidrett

Brenner du for breddeidrett, lavterskeltilbud og bevegelsesglede? Sjekk ut NTNUI Paraidrett! Vi er et informasjonsmedium for studenter og andre som ønsker å drive med paraidrett samtidig som vi bidrar til å opprettholde paraidretten i Trondheim. Bli med på laget!

Sprint

Bli med i Sprint og front digitaliseringen av NTNUI. Her jobber utviklere og designere med Vue.js og Django for å lage programvare for over 10 000 medlemmer!

Økonomi

Bli med å utforme et nytt økonomiutvalg! Du får jobbe med PwC og du bistår med de økonomiske prosessene i NTNUI. Du vil også ta del i internrevisjonen vår!

SL 2021

Vil du være med å skape Norges største idrettsarrangement for studenter? Nå har du muligheten! Dersom du er gira på et spennende, lærerikt og gøyalt verv – SØK NÅ!