For tillitsvalgte

Alle tillitsvalgte oppfordres til å ta kontakt med hovedstyret@ntnui.no for spørsmål, kommentarer, kritikk eller forbedringsforslag til NTNUIs fellestjenester.

NTNUI bruker

Alle tillitsvalgte i NTNUI vil få en personlige e-post konto av typen hjalmar@ntnui.no. Kontoen vil fungere på samme måte som en vanlig Gmail-konto. Med NTNUI-brukeren din så får du full tilgang til Google sin office-pakke. Den inneholder blant annet Gmail, Google Disk, Regneark, Dokumenter og Presentasjoner, i tillegg til et system for e-postlister og alias.

Hver brukerkonto vil også få 30 GB gratis lagringsplass på Google Disk, og fri tilgang til Regneark, Dokumenter og Presentasjoner. På sikt vil brukeren bli lagt til i rolle-spesifikke epostlister som alle-it@ntnui.no, alle-pr@ntnui.no og tilsvarende for å avlaste alle-ledere@ntnui.no.

En veldig kjekk funksjon er at man bruke aliaser som friidrett-maskot@ntnui.no som avsenderadresse. Les her hvordan man bruke et alias når du har fått NTNUI-bruker.

I tillegg er det et krav om å ha en NTNUI-konto for å kunne administrere e-postlister for grupper og lag, på grunn av tekniske begrensninger fra Google.

Bilde, bytte alias
Man kan enkelt bytte mellom personlig epost-adresse og alias som avsender.

Hvordan får jeg NTNUI bruker?

Styremedlemmer og andre frivillige i NTNUIs grupper får automatisk tilsendt NTNUI-konto når de blir lagt til som styremedlem eller frivillig i medlemssystemet.

Slack og Slab: dine nye bestevenner som tillitsvalgt

NTNUIs intern-kommunikasjon foregår over e-post, Slack og Slab. Hvis du er leder, nestleder eller kasserer vil du få tilgang til Slack når du har opprettet NTNUI-bruker. Alle tillitsvalgte har tilgang til NTNUIs kunnskapsbase på Slab igjennom innlogging med NTNUI-bruker. Her finner du all informasjon du trenger som tillitsvalgt!