For tillitsvalgte

Alle tillitsvalgte oppfordres til å ta kontakt med hovedstyret@ntnui.no for spørsmål, kommentarer, kritikk eller forbedringsforslag til NTNUIs fellestjenester.

NTNUI bruker

Alle tillitsvalgte i NTNUI vil få en personlige e-post konto av typen hjalmar@ntnui.no. Kontoen vil fungere på samme måte som en vanlig Gmail-konto. Med NTNUI-brukeren din så får du full tilgang til Google sin office-pakke. Den inneholder blant annet Gmail, Google Disk, Regneark, Dokumenter og Presentasjoner, i tillegg til et system for e-postlister og alias.

Hver brukerkonto vil også få 30 GB gratis lagringsplass på Google Disk, og fri tilgang til Regneark, Dokumenter og Presentasjoner. På sikt vil brukeren bli lagt til i rolle-spesifikke epostlister som alle-it@ntnui.no, alle-pr@ntnui.no og tilsvarende for å avlaste alle-ledere@ntnui.no.

En veldig kjekk funksjon er at man bruke aliaser som friidrett-maskot@ntnui.no som avsenderadresse. Les her hvordan man bruke et alias når du har fått NTNUI-bruker.

I tillegg er det et krav om å ha en NTNUI-konto for å kunne administrere e-postlister for grupper og lag, på grunn av tekniske begrensninger fra Google.

Bilde, bytte alias
Man kan enkelt bytte mellom personlig epost-adresse og alias som avsender.

Hvordan får jeg NTNUI bruker?

Styremedlemmer av grupper i NTNUI får automatisk tilsendt NTNUI konto når de blir lagt til som styremedlem i medlemssystemet. Dette må gjøres av leder av gruppen din!

Frivillige som ikke er styremedlemmer kan bestille bruker manuelt. Det kan ta opptil en uke fra du bestiller brukere til de blir aktivert. Du vil få tilsendt epost når din nye bruker er aktivert.

Slack og Slab: dine nye bestevenner som tillitsvalgt

NTNUIs intern-kommunikasjon foregår over e-post, Slack og Slab. Hvis du er leder, nestleder eller kasserer vil du få tilgang til Slack når du har opprettet NTNUI-bruker. Alle tillitsvalgte har tilgang til NTNUIs kunnskapsbase på Slab igjennom innlogging med NTNUI-bruker. Her finner du all informasjon du trenger som tillitsvalgt!