Utvalg

Blits

Blits er kommunikasjonsutvalget i NTNUI. Vi tar bilder og video, skriver nyhetartikler eller designer logoer eller plakater. Vi kan også gi rådgivning i sosiale medier. 

Bumerang

Bumerang låner ut gratis idrettsutstyr til alle studenter. Vil du gå på ski eller dra på telttur har Bumerang sannsynligvis det du trenger. Sjekk ut gruppas hjemmeside for å leie utstyr. Oppstart for utleie er starten av hvert semester. Send en epost om du ønsker å bli med å bidra!

Event

Event er arrangementutvalget til NTNUI, og skal på denne måten bistå Hovedstyret i arrangementarbeid. Målet vårt er å skape de beste øyeblikkene i studietiden gjennom å tilrettelegge for gode arrangementer. Vi har i tillegg mange arrangement som bidrar til visjonen ETT NTNUI. Kontakt oss på event@ntnui.no!

Hyttestyret

Studenterhytta ble etablert i 1913 og utgjør en viktig del av foreningens virksomhet og historie. Hyttestyret er ansvarlig for drift og vedlikehold av hytta. De er en god gjeng på 7 personer som gjør en helt fantastisk innsats for at hytta skal kunne brukes av medstudenter. Hyttestyret vant i 2018 Sit sin Student Inclusion Award for sitt imponerende arbeid for å inkludere internasjonale studenter.

Koiegruppa

Koiegruppa drifter og administrerer 23 koier rundt omkring i den trønderske naturen. Koier er enkle hytter uten innlagt vann og strøm, men med kort avstand til bekk. Koiene har mellom 2 og 25 sengeplasser og alle NTNUI medlemmer kan leie disse for 40 kr natten via Akademika. Vi er 14 personer i Koiestyret som arrangerer mange turer i løpet av semesteret, inkludert koseturer, dugnader, toppturer og mye mer! Vi har åpne møter annenhver mandag, alltid med kake og kaffe.

Moment

NTNUI Moment er NTNUIs politiske utvalg. Vi ønsker å være gruppenes sparringspartner for utvikling og bistår gruppene og Hovedstyret med prosjekter innenfor anleggs- og strategiutvikling.

Sprint 

NTNUI Sprint har som oppgave å stå for utvikling av tekniske løsninger for NTNUIs 14 000 medlemmer. Vi jobber i Vue, React og Django!

Studentlekene

Studentlekene Trondheim 2021 er en av Norges største studentidrettsfestivaler og vil bli arrangert 24.-28. februar 2021. Lekene er en samling av student-norgesmesterskap og studentcup i en rekke idretter på alle nivåer. I tillegg til den sportslige delen vil det arrangeres åpningsseremoni, diverse dagsarrangement og en storslått bankett. Hvis du har lyst til å delta eller bidra som frivillig kan du sjekke nettsiden deres her:

Økonomi

Økonomiutvalget har som mål å forbedre, effektivisere og utvikle de økonomiske prosessene i NTNUI. Økonomiutvalget jobber nå med:

  • Nytt regnskapssystem
  • Kapitalforvaltning
  • Erfaringsoverføring blant kasserere

Vi vil være en ressurs for gruppene, og er derfor tilgjengelig for spørsmål og hjelp til økonomiske prosesser.