Utvalg

Bumerang

Bumerang låner ut gratis idrettsutstyr til alle studenter. Vil du gå på ski eller dra på telttur har Bumerang sannsynligvis det du trenger.
Sjekk ut gruppas hjemmeside for å leie utstyr. Oppstart for utleie er rundt august/september.
Send en epost om du ønsker å bli med å bidra.

Hyttestyret

Studenterhytta ble etablert i 1913 og utgjør en viktig del av foreningens virksomhet og historie. Hyttestyret er ansvarlig for drift og vedlikehold av hytta. De er en god gjeng på 7 personer som gjør en helt fantastisk innsats for at hytta skal kunne brukes av medstudenter. Hyttestyret vant i 2018 Sit sin Student Inclusion Award for sitt imponerende arbeid for å inkludere internasjonale studenter.

Koiegruppa

Koiegruppa drifter og administrerer 23 koier rundt omkring i den trønderske naturen. Koier er enkle hytter uten innlagt vann og strøm, men med kort avstand til bekk. Koiene har mellom 2 og 25 sengeplasser og alle NTNUI medlemmer kan leie disse for 40 kr natten via Akademika. Vi er 14 personer i Koiestyret som arrangerer mange turer i løpet av semesteret, inkludert koseturer, dugnader, toppturer og mye mer! Vi har åpne møter annenhver mandag, alltid med kake og kaffe.

Sprint 

NTNUI Sprint har som oppgave å stå for utvikling av NTNUI sine tekniske løsninger. Pågående prosjekter er:

  • Utrulling av nye nettsider til alle gruppe
  • Medlemshåndtering
  • Påmeldingsportal og hallbooking

Studentlekene

Studentlekene Trondheim 2019 er en av Norges største studentidrettsfestivaler og vil bli arrangert 20.-24. februar 2019. Lekene er en samling av studentmesterskap og studentcup i en rekke idretter på alle nivåer. I tillegg til den sportslige delen vil det arrangeres åpningsseremoni, diverse dagsarrangement og en storsåltt bankett. Hvis du har lyst til å delta eller bidra som frivillig kan du sjekke nettsiden deres her: