NTNUI Admin har opptak!

Bli med å skape de beste øyeblikkene i studietiden, få relevant faglig erfaring og ta del i en inkluderende og sosial organisasjon!

NTNUI Admin arbeider for alle gruppene i NTNUI og bistår innenfor spesialiserte fagområder. Her kan du få relevant erfaring innen foto og video, sosiale medier, økonomi, design, IT, paraidrett og mye mer! Du kan bidra i organiseringen og gjennomføringen av store arrangementer, låne ut idretts- og friluftslivsutstyr til Trondheims studenter eller arbeide med paraidrettstilbudet i byen. Med andre ord – noe for enhver smak! Vi er en sosial gjeng med lavterskel aktiviteter som aktivAdmin, hyttetur, ulike teambuildinger og andre festligheter som tilhører studietiden.
Les mer om de ulike utvalgene nedenfor!

Uansett om du er ny student eller har vært i byen en stund, bli med å skape de beste øyeblikkene i studietiden!

Søknadsfrist: 1. februar 2024

Hovedstyret

Bli med på å holde NTNUI i utvikling og bevegelse! Hovedstyret skal lede foreningen videre og har ansvaret for foreningens daglige drift. Hovedstyret består av 10 personer som alle har hver sine ansvarsområder. Vi søker engasjerte folk som har lyst til å bidra i Norges største idrettslag.

aktivCampus

aktivCampus jobber for lavterskel aktivitet i hverdagen! Både under uke 36 hvor det er omtrent 100 aktiviteter som skjer, men også i løpet av semesteret med aktivHverdag.

Blits

Blits er kommunikasjonsutvalget til NTNUI. Vi jobber med foto, video og design, men også sosiale medier og artikler. Har du lyst til å være med å styre NTNUIs sosiale medier, skrive om det som skjer i Norges største idrettslag, eller ta kule bilder og videor, designe logoer, plakater og flygeblad? Du får tilgang på profesjonelt fotoutstyr, Adobe programmer og Canva Pro. Bli med og vis frem det brede utvalget og idrettsgleden NTNUI har å by på!

Event

Liker du å organisere, planlegge og gjennomføre arrangementer? Vi i arrangementutvalget bistår Hovedstyret i deres arbeid for å skape de beste øyeblikkene i studietiden. Vi planlegger arrangementer for både hele NTNUI og Admin, store og små. Bli med!

Material

Materialutvalget er utvalget for de som liker å ha orden i sysakene sine! Vi jobber med å finne ny, samt dra bedre utnytte av eksisterende lagringsplass. Vi utvikler NTNUIs nettbutikk og NTNUI Shoppen. Vi trenger derfor folk som er løsningsorientert og som liker å tenke utenfor boksen.

I år skal det også lanseres ny og kul merch, vi trenger deg som er kreativ, liker å designe og som vil gjøre NTNUI enda mer synlig!

Åpning av Idrettsbygget Gløshaugen

Moment

Moment er utvalget som jobber for kontinuitet i flere av NTNUIs prosjekter og bistår som en sparringspartner for gruppene og Hovedstyret innenfor anlegg og strategi. Bli med å sette retning for NTNUIs politiske arbeid!

NTNUI Paraidrett

Paraidrett

Brenner du for breddeidrett, lavterskeltilbud og bevegelsesglede? Sjekk ut NTNUI Paraidrett! Vi er et støttetilbud som tilrettelegger for studenter og andre som ønsker å drive med paraidrett i Trondheim. Bli med på laget!

Sprint

Bli med i Sprint og front digitaliseringen av NTNUI. Her jobber utviklere og designere med Vue.js, React og Django for å lage programvare for over 19 000 medlemmer!

Økonomi

NTNUI Økonomi jobber for å forbedre, effektivisere og utvikle de økonomiske prosessene til NTNUI. Vi jobber med internrevisjon, budsjettering og andre spennende prosjekter. Vi bistår alle gruppene ved økonomiske prosesser og er tilgjengelige for spørsmål!