NTNUI Admin har opptak!

Bli med å skape de beste øyeblikkene i studietiden, få relevant faglig erfaring og ta del i en inkluderende og sosial organisasjon!

NTNUI Admin arbeider for alle gruppene i NTNUI og bistår innenfor spesialiserte fagområder. Her kan du få relevant erfaring innen foto og video, sosiale medier, økonomi, design, IT, paraidrett og mye mer! Du kan bidra i organiseringen og gjennomføringen av store arrangementer, låne ut idretts- og friluftslivsutstyr til Trondheims studenter eller arbeide med paraidrettstilbudet i byen. Med andre ord – noe for enhver smak! Vi er en sosial gjeng med lavterskel aktiviteter som adminGym, ulike teambuildinger og andre festligheter som hører studietiden til.

Uansett om du er ny student eller har vært i byen en stund, bli med å skape de beste øyeblikkene i studietiden!

Søknadsfrist: 5. september 2023

NTNUI Hovedstyret

Hovedstyret / Introstyret

Bli med på å holde NTNUI i utvikling og bevegelse! Hovedstyret skal lede foreningen videre og har ansvaret for foreningens daglige drift. Hovedstyret består av 10 personer som alle har hver sine ansvarsområder. Vi søker engasjerte folk som har lyst til å bidra i Norges største idrettslag. Som en del av Introstyret vil du få innsikt i driften av foreningen og bli godt forberedt til et mulig verv i hovedstyret.

Arrangement ved NTNUI Event

Event

Liker du å organisere, planlegge og gjennomføre arrangementer? Vi i arrangementutvalget bistår Hovedstyret i deres arbeid for å skape de beste øyeblikkene i studietiden. Bli med!

NTNUI Blits

Blits

Blits er kommunikasjonsutvalget til NTNUI. Vi jobber med foto, video, design, sosiale medier og artikler. Har du lyst til å være med å styre NTNUIs sosiale medier, skrive om det som skjer i Norges største idrettslag, ta kule bilder og video, designe logoer, plakater, flygeblad og klesplagg eller være med å lage NTNUIs egen Klubbavis? Bli med og vis frem det brede utvalget og idrettsgleden NTNUI har å by på!

Gjennom Blits vil du få tilgang på profesjonelt foto og videoutstyr samt verktøy som Adobe Photoshop, Premiere og Illustrator.

Material

Materialutvalget er utvalget for de som liker å ha orden i sysakene sine! Vi jobber med å finne ny, samt dra bedre utnytte av eksisterende lagringsplass. Vi utvikler NTNUIs nettbutikk og NTNUI Shoppen. Vi trenger derfor folk som er løsningsorientert og som liker å tenke utenfor boksen.

Denne høsten skal det også lanseres ny og kul merch, vi trenger deg som er kreativ og som vil gjøre NTNUI enda mer synlig!

Åpning av Idrettsbygget Gløshaugen

Moment

Bli med som gruppenes sparringspartner for utvikling og bistå gruppene og Hovedstyret med prosjekter innenfor anleggs- og strategiutvikling!

NTNUI Paraidrett

Paraidrett

Brenner du for breddeidrett, lavterskeltilbud og bevegelsesglede? Sjekk ut NTNUI Paraidrett! Vi er her for studenter og andre som ønsker å drive med paraidrett i Trondheim. Bli med på laget!

NTNUI Sprint

Sprint

Bli med i Sprint og front digitaliseringen av NTNUI. Her jobber utviklere og designere med Vue.js, React og Django for å lage programvare for over 19 000 medlemmer!

Studentlekene

Studentlekene Trondheim er en av Norges største studentidrettsfestivaler. Lekene er en samling av student-norgesmesterskap og studentcup i en rekke idretter på alle nivåer. I tillegg til den sportslige delen vil det arrangeres åpningsseremoni, diverse dagsarrangement og en storslått bankett.

NTNUI Økonomi

Økonomi

Bli med å utforme et nytt økonomiutvalg! Du får jobbe med PwC og du bistår med de økonomiske prosessene i NTNUI. Du vil også ta del i internrevisjonen vår!