NTNUI Admin har opptak!

Bli med å skape de beste øyeblikkene i studietiden, få relevant faglig erfaring og ta del i en inkluderende og sosial organisasjon!

NTNUI Admin arbeider for alle gruppene i NTNUI og bistår innenfor spesialiserte fagområder. Her kan du få relevant erfaring innen foto og video, sosiale medier, økonomi, design, IT, paraidrett og mye mer! Du kan bidra i organiseringen og gjennomføringen av store arrangementer, låne ut idretts- og friluftslivsutstyr til Trondheims studenter eller arbeide med paraidrettstilbudet i byen. Med andre ord – noe for enhver smak! Vi er en sosial gjeng med lavterskel aktiviteter som adminGym, ulike teambuildinger og andre festligheter som hører studietiden til.

Uansett om du er ny student eller har vært i byen en stund, bli med å skape de beste øyeblikkene i studietiden!

Søknadsfrist: 5. september 2021

NTNUI Hovedstyret

Hovedstyret / Interimstyret

Bli med på å holde NTNUI i utvikling og bevegelse! Vi søker folk som kan bidra til ulike roller innen ledelse, informasjonsformidling, økonomi, regnskap, arrangementsplanlegging, materiellformidling, koordinering, politisk arbeid osv. Ved opptak blir man med i Interimstyret fra høsten av og jobber tett med sittende Hovedstyre frem mot nytt Hovedstyrevalg på starten av vårsemesteret.

Arrangement ved NTNUI Event

Event

Liker du å organisere, planlegge og gjennomføre arrangementer? Vi i arrangementutvalget bistår Hovedstyret i deres arbeid for å skape de beste øyeblikkene i studietiden. Bli med!

NTNUI Blits

Blits

Blits er kommunikasjonsutvalget til NTNUI. Vi jobber med foto, video, design, sosiale medier og artikler. Har du lyst til å være med å styre NTNUIs sosiale medier, skrive om det som skjer i Norges største idrettslag, ta kule bilder og video, designe logoer, plakater, flygeblad og klesplagg eller være med å lage NTNUIs egen Klubbavis? Bli med og vis frem det brede utvalget og idrettsgleden NTNUI har å by på!

Gjennom Blits vil du få tilgang på profesjonelt foto og videoutstyr samt verktøy som Adobe Photoshop, Premiere og Illustrator.

NTNUI Bumerang

Bumerang

Bli med og sørg for at Trondheims studenter får muligheten til å låne idretts og friluftsutstyr, helt gratis! Bumerang arbeider med utlån av utstyr samt enkle reparasjoner av ødelagt utsyr.

NTNUI Paraidrett

Paraidrett

Brenner du for breddeidrett, lavterskeltilbud og bevegelsesglede? Sjekk ut NTNUI Paraidrett! Vi er her for studenter og andre som ønsker å drive med paraidrett i Trondheim. Bli med på laget!

NTNUI Sprint

Sprint

Bli med i Sprint og front digitaliseringen av NTNUI. Her jobber utviklere og designere med Vue.js, React og Django for å lage programvare for over 14 000 medlemmer!

Studentlekene

Studentlekene Trondheim er en av Norges største studentidrettsfestivaler. Lekene er en samling av student-norgesmesterskap og studentcup i en rekke idretter på alle nivåer. I tillegg til den sportslige delen vil det arrangeres åpningsseremoni, diverse dagsarrangement og en storslått bankett.

Åpning av Idrettsbygget Gløshaugen

Moment

Bli med som gruppenes sparringspartner for utvikling og bistå gruppene og Hovedstyret med prosjekter innenfor anleggs- og strategiutvikling!

Moment har ikke opptak høsten 2021.

NTNUI Økonomi

Økonomi

Bli med å utforme et nytt økonomiutvalg! Du får jobbe med PwC og du bistår med de økonomiske prosessene i NTNUI. Du vil også ta del i internrevisjonen vår!