Dugnad, rekrutteringsperiode og utvidelse av styret

Dugnad

Frivillige til Trondheim triatlon
Søndag den 21. august arrangeres årets største triatlonbegivenhet i Trondheim: Trondheim triatlon. NTNUI Triatlon har inngått en samarbeidsavtale om arrangementer, hvor vi stiller med frivillige til Trondheim triatlon, mot at de hjelper til på våre arrangementer. Samarbeidsavtalen hever kvaliteten på egne arrangementer i stor grad, og vi er avhengig av hjelp fra Trondheim Triatlonklubb for å kunne arrangere nye Studentmesterskap.

Oppgavene er mange og varierte, som å sette opp arrangementsområdet, være med i arrangørbåt, lede deltagerne opp av vannet, selge mat og drikke, vise vei, betjene drikkestasjon, og ta imot deltagerne i mål. Det er infomøte for frivillige den 20. august, og det er anbefalt å stille på dette, men det er ingen betingelse.

Frivillige til NTNUI Triatlon-konkurranse
NTNUI Triatlon skal arrangere en lavterksel triatlonsprint med fokus på rekruttering 24. september. Formatet blir likt som de to forrige NTNUI Triatlon konkurransene:

  • 400 meter svømming i Pirbadet
  • 19 km sykkel fra Ilsvika til Flakk og tilbake igjen
  • 4.5 km løp på Ila

I forbindelse med konkurransen har vi et stort behov for frivillige til å utføre roller som tidtaker, løypevakt og fotograf. Alle oppgavene er relativt enkle og lite krevende. Vi ønsker primært ikke å bruke aktive triatleter som frivillige under konkurranser, så vi håper at alle medlemmene kan høre med venner og bekjente om de kan stille som frivillig 24. september.

Per dags dato er behovet for funksjonærer til Trondheim Triatlon størst, så dersom du bare kan bidra som frivillig én gang passer det best om du stiller i Trondheim Triatlon.

For å registrere deg som frivillig må du sende en epost med navn og telefonnummer til:

eller

 

Rekrutteringsperiode

I høst vil hovedfokuset til klubben være rekruttering av nye medlemmer. En lavterskel konkurranse i september, svømmekurs i Pirbadet, stand på idrettskavalkaden under fadderuka og promotering av klubbens tilbud til både erfarne og ferske utøvere er noen av tiltakene styret vil fokusere på i de kommende månedene. I tillegg kommer vi til å fokusere mye på at treningene skal være mer nybegynnervennlige ved å holde tempoet lavt og oftere dele oss i én rask og én treg gruppe på sykkeløktene. Det viktigste aspektet i rekrutteringsperioden er å sørge for at alle føler seg velkomne i gruppa og har det gøy på trening. Vi håper derfor at alle eksisterende medlemmer kan være ekstra flinke til å møte på fellestreningene slik at nye utøvere fort blir kjent med det sosiale miljøet i klubben og føler seg inkludert.

Utvidelse av styret

NTNUI Triatlon har hatt et relativt lite styre i forhold til medlemstallet i klubben. Med tanke på arbeidet som kreves for å utvikle klubben videre tenker vi at det er på tide å utvide styret med en ekstra person.

Styrets arbeid går i hovedsak ut på å lede treninger, rekruttere medlemmer, promotere klubben og arrangere konkurranser og kurs. I tillegg ønsker vi å inngå flere samarbeidsavtaler med utstyrsleverandører, sportsbutikker og sponsorer. Arbeidsfordelingen i styret er i dag veldig fleksibel. Det medfører at det er få faste roller og alle styremedlemmene får prøve seg ut på en del forskjellige oppgaver. Som regel bidrar alle styremedlemmene på alle større prosjekter slik at man sjelden er alene om store utfordringer.

Kvalifikasjoner

Det er en fordel å ha litt kompetanse innen sosiale medier, foto/video eller som svømmeinstruktør, men det er ikke et krav for å søke.

Rollen varer frem til årsmøte i februar, hvor det er mulig å stille til valg som styremeldem for et år.

Det er ikke nødvendig å ha en lang bakgrunn i triatlon eller annen idrett for å søke.

Høres dette ut som noe for deg? Send oss en kort søknad på triatlon-leder@ntnui.no innen 15. september.

Søknaden bør inneholde:

  • Din motivasjon for stillingen
  • Hva du kan bidra med i klubben
  • Din tidshorisont i klubben

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *