NTNUI Triatlons Hederspriser

NTNUI Triatlon deler ut hederspriser hvert år, for å gi en ekstra oppmerksomhet til de personene som har utmerket seg litt ekstra i gruppen. Her kan alle bli nominert, om du er en gammel ringrev eller en fersk en!

Det presteres på høyt nivå i både nasjonale og internasjonale konkurranser, i tillegg til at mange medlemmer bidrar med uvurderlig dugnadsinnsats. Hedersprisene er gruppens måte å gi honnør til medlemmer som bidrar på en eksepsjonelt bra måte. 
Vurderingsperioden er fra sesongavslutning til sesongavslutning. I praksis betyr dette at bare prestasjoner fra fjorårets sesongslutt til årets sesongslutt er med i vurderingen når juryen velger ut vinnerene i de forskjellige kategoriene.

Alle medlemmer i NTNUI Triatlon står fritt til å nominere medlemmer av NTNUI Triatlon til alle prisene. Det er ikke krav om at man har konkurrert for NTNUI, så lenge man har vært et aktivt medlem av triatlongruppa, f. eks. ved å møte opp på fellestreninger, utføre dugnadsarbeid og lignende. Juryen som tildeler prisene består av NTNUI Triatlons styre. 

Kriterier for NTNUI Triatlons hederspriser

Årets mannlig/kvinnlig utøver

Tildeles det medlemmet som har levert den største prestasjonen eller beste resultatene totalt sett i vurderingsperioden. Man må ha vært medlem av NTNUI Triatlon i løpet av vurderingsperioden for å kunne bli vurdert til denne prisen.

Årets bidragsyter

Tildeles det medlemmet som har bidratt til utvikling og drift av klubben i størst mulig grad gjennom blant annet:

  • Dugnadsarbeid 
  • Funksjonæroppgaver under konkurranser
  • Race Report-skriving og promotering av klubben på sosiale medier
  • Verving av nye medlemmer
  • Deltagelse på fellestreninger

Åpen klasse

Går til et medlem som har utmerket seg på en spesiell og/eller morsom måte. Her kan alle som fortjener en pris for noe utenom det vanlig bli nominert. 

NTNUI Triatlons hederspris

Tildeles medlemmer som har utmerket seg med eksepsjonell innsats for klubben over flere år gjennom klubbutviklingsarbeid. Vinneren skal stå for arbeid som er spesielt beundringsverdig.