Utvidet treningstilbud

Trondheim Triatlonklubb ungdomsgruppa

Vi har inngått et samarbeid med Trondheim Triatlonklubb som innebærer at alle medlemmer av NTNUI Triatlon kan delta gratis på ukentlige intervalltreninger ledet av en profesjonell trener. Videre starter vi opp med felles løpeøkt fra Dragvoll på søndager og endrer litt på oppsettet for sykkeltreningene på torsdager. I tillegg tar vi et nytt initiativ til å administrere en intern facebook-gruppe for å la medlemmene organisere treninger utenom fellestilbudet.

Treninger med Trondheim Triatlonklubb

Trondheim Triatlon har en liten gruppe ungdommer mellom 14 og 20 år som har fellestreninger på tirsdager, og de ønsker et større oppmøte for å øke kvaliteten på treningsmiljøet. Treningene ledes i hovedsak av Vibeke Stærkebye Nørstebø, hun har blant annet toppresultater fra Norseman, Swissman og Oslo Triatlon, i tillegg til å være trener for ungdomslandslaget og instruktør for trener1-kurs i triatlon. En typisk treningsøkt er intervalltrening i en morsom løype med sykling og løping annenhver uke. Nivået på treningene tilpasses de som møter opp ved å justere lengde og antall intervaller, slik at alle får et bra utbytte av økta. Trondheims Triatlon egne utøvere varierer fra yngre og ferske triatleter til landslagsutøver på ungdomsnivå.

Oppmøte er tirsdager 17:30 og treningene varer i 1.5 – 2 timer. De fleste øktene er på Granåsen, men noen er også på Ranheim.

Du kan lese mer om Trondheim Triatlons ungdomgruppe og finne treningsplaner med oppmøtested her.

Oppfordrer alle medlem som synes dette virker interessant til å benytte seg av dette tilbudet.

felles løpeøkt og sykkeltrening

Vi innfører felles ukentlige løpeøkter på søndager for å komplementere svømme- og sykkeløktene. Oppmøte vil være ved Dravoll Idrettsenter 10:00 hvor det vil være mulig å benytte seg av gaderobene både før og etter trening. Som regel vil varigheten være på rundt 1 – 1.5 time og tempoet vil være rolig. Vi vil variere løypen, men vil alltid holde oss i Estenstadmarka.

For å sørge for at får en god trening tilpasset sitt individuelle nivå vil vi fremover dele oss i to grupper etter felles oppvarming. På denne måten kan de som ønsker en hardere trening følge den raske gruppen, mens resten kan følge en gruppe med et rolige tempo. Forutsetningen for at vi deler oss i to er at oppmøte er stort nok til at vi kan lage to selvstendige grupper.

NY intern facebookgruppe

Medlemstallet i NTNUI Triatlon har vokst jevnt og trutt den siste tiden, og yte en best mulig service til våre medlemmer administrer vi nå facebook-gruppen “NTNUI Triatlon treningsgruppe” for å la dere treninger organisere treninger utenom fellestilbudet. Gruppen er ment som en lavterksel møteplass for alle medlemmer der treninger kan avtales, konkurranser planlegges og relevante saker kan promoteres og diskuteres. Facebooksiden vil fortsette som før, den nye facebook-gruppen er ment som et tillegg. Vi håper at flere vil ta gruppen aktivt i bruk etterhvert som vårsola setter inn og sykkelsesongen starter for fult.

Som noen av dere kanskje har fått med dere eksisterer det en gammel NTNUI Triatlon-gruppe på Facebook som har vært ute av drift i flere år, denne vil avvikles i løpet av kort tid. Vi ønsket en ny start med bare aktive medlemmer for å holde gruppen mer relevant og sørge for at det blir litt mindre terskel for å publisere poster i gruppen. Det var derfor ikke aktuelt å begynne å bruke den gamle gruppen igjen.

Oppsummering av treningstider

[table “9” not found /]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *