Refusjon, våtdrakter og treninger

refusjon

NTNUI Triatlon har opplevd en såpass stor medlemsvekst, og enda større aktivitetsvekst, at styret må søke om ekstrabevilgninger fra Hovedstyret for å få mulighet til å refundere medlemmer for alle konkurranseutgifter for årets sesong. Ber derfor om at medlemmer som skal delta på konkurranser og ikke har rapport deltagelsen via sesongplangleggingskjema gjør dette innen fredag 13. mai. Dette gjelder både nye medlemmer som ikke har meldt inn noen konkurranser tideligere, og eksisterende medlemmer som ikke har meldt inn alle konkurransene de ønsker å søke refusjon for.

Minner om at medlemmer som rapporter inn hvilke konkurranser de skal delta på blir prioritert foran medlemmer som ikke gjør det hvis vi ikke har nok midler til å refundere alle.

Anbefaler alle som er usikre på refusjonsordningen å lese dette innlegget.

NB 1: For å søke om refusjon må du ha gyldig NTNUI-medlemskap under konkurransen og du må stille i NTNUI-bekledning.

NB 2: Fristen for å søke om refusjon for påmeldingsavgift for konkurranser avholdt i mai går ut 31. mai. Søknad med alle vedlegg må være sendt på mail innen fristen.

PS: Vanligvis vil refusjon for påmeldingsavgifter bli utbetalt rundt april, men på grunn av store forsinkelser i arbeidet med årets intern revisjon i NTNUI har ikke NTNUI Triatlon fått utbetalt støtte til å refundere medlemmer for påmeldingsavgifter for fjoråret. Som en følge av dette vil refusjon for medlemmer som har fått innvilget dette bli utbetalt tidligst etter 15. juni. Håper alle har forståelse for dette.

Våtdrakter og svømmebriller

Endelig er medlemsbestillingen fra Klubben.no kommet. Medlemmer som har kjøpt våtdrakt eller svømmebriller kan hente disse på Pirbadet mandag 09.05 20:35-20:50. Dersom du ikke har mulighet til å hente dem ut i dag får du mulighet til å hente varene senere.

Treninger

Standard ukentlig treningsprogram for våren :
Mandag – 20:45: Svømming i Pirbadet.
Tirsdag – 17:30: Overgangsintervall med Trondheim Triatlonklubb. Ta med liten sekk, sykkel- og løpeutstyr og møt opp ved Granåsen Toppidrettsenter eller Ranheimshallen. Oppmøtested blir spesifisert på Facebooksiden vår.
Torsdag – 18:00: Vi sykler rundt Byneset. Oppmøte ved rundkjøringen ved Ila.
Søndag – 10:00: Rolig langtur i Estenstadmarka. Oppmøte ved NTNU Dragvoll Idrettssenter

Dersom oppmøte på torsdagstreningen tillater det, deler vi gruppen i to etter felles oppvarming. På denne måten får de som vil sykle fort mulighet til det, og de som ønsker en rolig tur får det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *