Handleavtale med Klubben.no

Vi har inngått en gunstig handleavtale med Klubben.no. Avtalen innebærer at alle medlemmer av NTNUI Triatlon får 25% rabatt på hele Zoggs-sortimentet (våtdrakter, briller, svømmetøy) og 20% rabatt på alle våtdrakter fra BlueSeventy ved felles bestilling. Sjekk ut utvalget deres her. Frist for å være med på første bestilling er 20. april.

Vi hadde en periode før påske hvor det var muligheter for å prøve utvalgte våtdrakter levert av Klubben.no, men på grunn av uheldig timing måtte disse leveres tilbake i påsken. Det er derfor ikke lengre mulig å få prøvd en våtdrakt før bestilling, men størrelsestabellen på nettsidene til Klubben.no vil gi en god pekepinn. Dersom du skulle angre på et kjøp i ettertid kan du bytte våtdrakten til en annen størrelse eller model. Det er ikke mulig å få pengene igjen på et kjøp.

Bestilling

Se nettsidene til Klubben.no og notere ned navn og varenummer på de produktene du ønsker å kjøpet. Fyll så ut skjema nedenfor.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Benytt formatet “<Varenavn>, <Varenummer>, <Størrelse>”. Bruk linjeskift for å skille mellom flere varer.  Du vil tilsendt bestillingsbekreftelse på mail i løpet av noen dager.

For betaling må du selv regne ut medlemspris i henhold til nevnte rabattsatser, og legge til 100 kroner for frakt hvis du bestiller våtdrakt, gratis frakt for småvarer.  Overføre pengene til kontonnummer 8601.43.54907.  Merk betalingen med «Klubben.no, <NAVN>»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *