Innmelding Pirbadet

Dersom du ønsker å svømme på Pirbadet, både på våre fellestreninger og ellers når vi har tilgang, må du følge stegene under.

Tilgang til Pirbadet koster 750 kr per kalenderår og gir deg mulighet til å svømme mandager og tirsdager fra 21-22.30, samt onsdager og fredager fra 20.30-22.


1 – Kjøp helårslisens for triatlon

  1. Logg deg inn på MinIdrett
  2. Finn fakturaen som er laget til deg under lisenser. Om du ikke finner en faktura, gi oss en lyd, så skal vi legge deg til (triatlon-leder@ntnui.no).
  3. Betal lisensen.

2 – Betal aktivitetsavgift

I 2022 er prisen på aktivitetsavgiften 250kr. Denne finner dere i nettbutikken til triatlon her.

Prisen på tilgang i Pirbadet er satt av det svømmelisensen til Norges svømmeforbund koster (750 kr). For vi skal oppfylle dette må du betale en aktivitetsavgift for å få tilgang til svømmetreningene.

3 – Registrering for svømming

Fyll ut dette skjemaet slik at svømmegruppen kan legge deg til i Pirbadet sine lister over hvem som har tilgang. Huk av for at du har lisens via NTNUI Triatlon.

Merk at det kan gå noen dager fra du fyller ut skjemaet til de oppdaterte listene er på Pirbadet. Dette får du beskjed om på e-post fra svømmegruppen.

Meld deg inn i NTNUI Svømming her:

Huk av for at du har lisens via NTNUI Triatlon. Merk at det kan gå noen dager fra du fyller ut skjemaet til de oppdaterte listene er på Pirbadet. Dette får du beskjed om på e-post fra svømmegruppen.

Meld dere inn i Spond gruppen til svømming her: