Treningsleir på Oppdal 2019

Vi gjentar suksessen fra i fjor og tar turen til Oppdal i starten av mai. Torsdag 2. til søndag 5. mai blir en helg full av svømming, sykling og løping, pluss masse sosialt hytteliv.

Treninger

Programmet er foreløpig ikke spikret, men torsdagen går med til sykling til Oppdal, fredag og lørdag vil inneholde økter i alle tre disipliner, og søndagen vil ha både svømming og sykkeletappe tilbake til Trondheim.

Kort om det praktiske

Reise: vi legger opp til at de som ønsker kan sykle hele, eller deler av, veien mellom Trondheim og Oppdal (ca. 150 km én vei). Alle vil sykle sammen med noen som matcher sitt nivå, men det bør helt klart ikke være din første sykkeltur for året. Bagasje vil bli fraktet med bil.

Overnatting: vi bor på Indøkhyttene. Det er 28 sengeplasser + evt 12 ekstra madrasser. De som er først påmeldt får sengeplass.

Mat: mat til fire måltider for dagen blir handlet inn på fellesen og er inkludert i påmeldingsavgiften. Du kan regne med å lage i stand ett måltid hver dag.

Lesing til eksamen: for noen er dette et tidspunkt som kommer tett på eksamensperioden, og det vil legges til rette for at de som ønsker å lese underveis gjennom helgen skal få gjøre dette. Dette ordnet seg fint i fjor.

Påmeldingsavgift: 1300 kr.

Dette inkludere overnatting fra torsdag til søndag, fire måltider per fulle dag, transport av bagasje/følgebiler og tilgang til svømmehall. Påmelding er bindende. Dersom du ikke kan være med alle fire dager koster det henholdsvis 1000 kr og 800 kr for tre og to dager.

Til slutt

Dette kommer til å bli ett av årets høydepunkt, og er absolutt noe du bør få med deg!

Ta kontakt om du har noen spørsmål eller ønsker, og så sees vi klar for sykling utenfor hovedbygning på Gløshaugen torsdag 2. mai kl 09.00.

Arrangementet er rusfritt.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *