Årsmøte, sponsoravtale med Klubben.no og Trimtex-bestilling

2017 starter med mange viktige nyheter for NTNUI Triatlon: Styret kaller inn til årsmøte tirsdag 14. februar, en lukrativ sponsoravtale med Klubben.no er inngått og fristen for å bestille klubbtøy nærmer seg.

Årsmøte

NTNUI Triatlon kaller inn til årsmøte tirsdag 14. februar fra 17:00. Årsmøtet blir holdt i B22 i Berg på Gløshaugen. Det vil bli servert pizza på årsmøte.

Viktige saker som blir tatt opp er blant annet valg av styre, godkjenning av regnskap, budsjett og handlingsplan. Det blir noen omrokkeringer i styrevervene for neste periode: Thomas Kleiven stiller ikke til gjenvalg som leder grunnet utveksling. Dette fører til at innstilling for neste styret er:

  • Leder: Kjetil Steinstø
  • Nestleder: André Navjord Johnsen
  • Kasserer: Even Kallevik
  • Styremedlem: Åpen

Grunnen til at det sittende styret ikke ønsker å innstille en person til styremedlemvervet umiddelbart, er at vi ønsker å vite hvem, og hvor mange, som er interessert før vi tar en beslutning. Dersom du er interessert i å sitte i NTNUI Triatlons styre, eller ønsker å fremme en sak til årsmøte, ber vi deg sende oss en kort mail på triatlon-leder@ntnui.no før 31. januar.

Sakspapirer blir sendt ut i en egen mail før årsmøtet.

Info om styrets arbeid for interesserte

Styrets arbeid går i hovedsak ut på å lede treninger, rekruttere medlemmer, promotere klubben og arrangere konkurranser og kurs. I tillegg ønsker vi å inngå flere samarbeidsavtaler med utstyrsleverandører, sportsbutikker og sponsorer. Styret har en flat ledelse og arbeidsfordelingen er i dag veldig fleksibel. Det er derfor få faste roller og alle styremedlemmene får prøve seg ut på en del forskjellige oppgaver. Arbeidsoppgavene i styret blir tilpasset personlige egenskaper og egne ønsker, i forhold til klubbens behov. Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål om styrevervene.

Gjennomføring av årsmøte i NTNUI

 

  • Alle medlemmer har møte- og stemmerett.
  • Normal vil saker vedtas ved akklamasjon. Ved styrevalg (dersom det finnes flere kandidater til én stilling) og kontroversielle saker vil det stemmes skriftlig og anonymt.
  • Det er satt av tid til benkeforslag – Det vil være mulig å fremme nye saker til avstemning på årsmøtet, men vi foretrekker om disse sendes inn til på mail først.
  • Det sittende styret har en foreløpig innstilling til 3 av vervene for neste styreperiode, og mangler innstilling til styremedlem-vervet. Det er mulig å stille som kandidat til alle styrevervene selv om du ikke er innstilt til vervet.
  • Styret vil normalt ha en innstilling til alle saker, men det er mulig for de fremmøtte å foreslå alternativer til styrets innstilling i alle saker.

 

Sponsoravtale med Klubben.no

NTNUI Triatlon har inngått et 2-årig sponsorsamarbeid med Klubben.no, en av Norges største leverandører av svømmeutstyr og våtdrakter. Avtalene innebærer at alle medlemmer av NTNUI Triatlon får 20% rabatt på de fleste produktene under klubben.no/swimshop, blant annet våtdrakter fra Zoggs og BlueSeventy, svømmebriller og svømmedrakter/-shortser. I tillegg er sponsoravtalen veldig innebringende økonomisk for NTNUI Triatlon, og muliggjør en økt satsning på fremtidige arrangement og utvikling av triatlongruppa som helhet.

Som motytelse skal NTNUI Triatlon profilere Klubben.no på klubbtøy, under egne arrangement og på internett. Dette innebærer blant annet at fremtidig klubbtøy, inkludert årets kolleksjon, vil produseres med Klubben.no sin logo. Gruppemedlemmer som allerede har kjøpt trisuit vil få utdelt skin tattoos (tilsvarende deltagernummer-tattovering som brukes i blant annet Ironman Haugesund), som de må bruke under konkurranser for å profilere sponsoren.  

 

Kjøp av varer fra Klubben.no

Hver vår fremover kommer vi til å legge opp til en fellesbestilling av våtdrakter fra Klubben.no, hvor dere i tillegg til 20% rabatt får muligheten til å prøve ut flere våtdraktmodeller før dere bestemmer dere for å kjøpe et produkt.

 

Ta kontakt med triatlon-kasserer@ntnui.no for å få nødvendig rabattkode for medlemspriser på klubben.no/swimshop. Etter du har logget inn, og registrert rabattkoden på din profil, vil du automatisk få medlemspriser på aktuelle varer, og kan bestille det du måtte ønske fra nettbutikken. Vi anbefaler at du bestiller våtdrakter gjennom NTNUI Triatlons fellesbestilling.

Trimtex

Bestilling av klubbtøy fra Trimtex i flotte NTNUI-farger er åpent frem til 31. januar. Årets kolleksjon inkluderer trisuit, sykkeljakke, løpebukse og -jakke, i tillegg til løpetrøye. Det vil være mulig å prøve ut alle produktene, i herremodell eller unisex før spinningtrening på Dragvoll torsdag 19. januar. Dessverre har vi ikke fått tilsendt trisuit og løpejakke i damemodell, men herremodellen gir en god pekepinn på hvilken størrelse du eventuelt trenger i damemodellen.

Vi i NTNUI Triatlon har en veldig god refusjonsordning, hvor gruppemedlemmer kan få opptil 85% av utgifter til startkontingent og konkurransereiser dekket av klubben, men det forutsetter blant annet at du konkurrerer i NTNUI Triatlon-trisuiten. Vi anbefaler derfor alle medlemmer som skal konkurrere kommende sesong å bestille trisuit.  

Bestilling

For å bestille drakter må du benytte deg av dette bestillingskjema. Bestillingen blir levert i løpet av våren 2017, i god tid før konkurransesesongen. Merk: Du kan fritt endre på hvilken størrelse du ønsker før 31. januar.

Betaling

Du vil få en mail med ordrebekreftelse og total pris for din bestilling i løpet av 2-3 dager. Etter det må du overføre skyldig beløp til konto 8601.43.54907 innen 31. januar 2017. Merk betalingen din med ditt navn + “Trimtex-bestilling”


Har du spørsmål angående draktbestilling, ta kontakt med gruppekasserer på triatlon-kasserer@ntnui.no

Trisuit

Pris: 1000 kr

NB: Dette er standard Trimtex-design, vi bestiller inn med NTNUI-design.

 

 

 

Sykkeljakke

Pris: 750 kr

NB: Dette er standard Trimtex-design, vi bestiller inn med NTNUI-design

 

Løpejakke og -bukse

Pris
Jakke: 1100 kr
Bukse: 900 kr

Les mer om jakken og buksen

NB: Dette er standard Trimtex-design, vi bestiller inn med NTNUI-design

 

T-skjorte

Pris:  400 kr

Les mer om t-skjorten her

NB: Dette er standard Trimtex-design, vi bestiller inn med NTNUI-design


 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *