Lisens, sesongplanlegging, interesselister og dugnad

Årets sesong er over, snøen har lagt seg, eksamen nærmer seg med stormskritt og vinterdepresjonen begynner å sette seg – Dette er det perfekte tidspunktet for å starte planleggingen av neste sesong!

Norges Triatlonforbund har redusert prisen for helårslisens til 250 kr. Vi oppfordrer alle medlemmer til å kjøpe helårslisens – Det lønner seg!

Hvert år får triatlongruppa økonomisk støtte av NTNUI sentralt. Du kan hjelpe oss å få inn mer penger ved å melde inn dine konkurranseplaner for neste år ved å svare på dette skjema. Vi har i år innført interesselister for å gi en oversikt over de mest populære konkurransene.

De viktigste dugnadsarrangementene neste år vil bli våre egne konkurranser, i tillegg til NTNUI Sprinten, arrangert av NTNUI Svømmegruppa i mars, og Trondheim Triatlon i august.

 

Lisens

Etter forslag fra NTNUI Triatlon har Norges Triatlonforbund valgt å redusere lisensprisene for utøvere mellom 20 og 24 år slik at det skal bli billigere å drive med triatlon for studenter og andre unge!

Lisensen er en forsikring fra Norges Triatlonforbund som dekker idrettsskader, og man må ha lisens for å kunne stille til start i alle seriøse triatlonkonkurranser.

Helårslisens koster 250 kr, og gjelder for alle konkurranser og treninger, slik at man er forsikret hele året. Engangslisensen koster 200 kr for de aller fleste konkurransene i Norge, og gjelder bare for én konkurranse.
Vi oppfordrer alle til å kjøpe helårslisens – Det lønner seg!

Du finner flere gode argumenter på hvorfor du bør kjøpe helårslisens på nettsiden vår.

Sesongplanlegging og interesselister

For å få inn mest mulig penger fra Hovedstyret til NTNUI, slik at vi kan betale ut mest mulig penger i refusjon til deg som medlem, er vi avhengige av å vite hvor stor aktiviteten i gruppa er hvert år.

Du kan hjelpe oss å få inn mer penger ved å melde inn dine konkurranseplaner for neste år. Desto flere medlemmer som melder inn sine konkurranseplaner, desto bedre er muligheten for å få inn nok penger til å betale ut full refusjon til alle som søker. Du kan melde inn dine planer for neste sesong via dette skjema.

Nytt av året er interesselister på hjemmesiden. Kort fortalt er interesselister en oversikt over medlemmer som er interessert i å delta på konkurranser. Dette fører til at man lettere kan finne seg en reisepartner til konkurransereiser og det gir informasjon om hvilke konkurranser som er mest populære i klubben. Du får mulighet til å melde deg på interesseliste for en konkurranse når du benytter deg av skjema ovenfor for å melde inn planene dine.

Det er ikke bindende på noen som helst måte å melde inn konkurranseplaner eller sette seg på interesseliste. Vi håper så mange som mulig vil melde inn konkurranseplaner, og eventuelt sette seg på interesseliste, og oppfordrer alle til å gjøre dette før 31. desember 2016, det hadde betydd veldig mye for klubben sin del.

Bidrag

Vi i NTNUI Triatlon har valgt å ikke ha dugnadsplikt for å være en inkluderende klubb hvor det er en lav terskel for å bli medlem. Vi er derfor helt avhengig av at medlemmer stiller opp og bidrar med arbeidskraft når det trengs. Heldigvis kjenner de fleste medlemmene sin besøkelsestid, men mange er ikke helt klar over når og hvordan de kan bidra, så vi har derfor valgt å informere om dugnadsmulighetene for 2017 allerede nå.

Vi har et stort behov for frivillige til roller som tidtaker og løypevakt til våre egne konkurranser, som arrangeres i april/mai og september hvert år. I tillegg er det veldig viktig for klubben å kunne stille med frivillige når våre samarbeidspartnere i NTNUI Svømmegruppa og Trondheim Triatlonklubb har behov for ekstra dugnadskrefter. For 2017 vil dette gjelde NTNUI Sprinten, arrangert av Svømmegruppa rundt mars, og Trondheim Triatlon 27. august.
Mer informasjon kommer etterhvert som konkurransene nærmer seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *