Studentidrettsprisen 2018 ble tildelt Even Kallevik!

Ved Idrettens hederskveld fredag 19. oktober ble Trøndelags idrettsstjerner og ildsjeler hedret. Blant Marit Bjørgen, Johannes Høsflot Klæbo og Birgit Skarstein var også NTNUIs Even Kallevik!

Even går fjerde året ved Industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU, spesialisert mot datateknologi. Han har vært medlem i NTNUI siden han begynte som student og har vært mest aktiv innen triatlon. Her har han fort blitt en nøkkelperson og han har vært sentral i deres etablering som en gruppe i NTNUI. I denne gruppen har han lenge vært i styret og sitter nå som kasserer.

Even sitt viktigste bidrag har vært etablering og utvikling av NTNUI Sprint, NTNUIs IT-utvalg. NTNUI er Norges første idrettsklubb med et slikt utvalg, og med målet å skape et digitalt flaggskip i idretts-Norge, har de allerede kommet langt med å digitalisere hele NTNUI. De har knyttet NTNUI opp mot teknologimiljøene ved NTNU og utvikler egen programvare, skreddersydd for NTNUI.

Med dette har Even og teamet i Sprint ledet an og startet en enorm samlingsprosess som foregår i NTNUI, som nå sentraliseres til å bli «Ett NTNUI». Flere utvalg opprettes som støttefunksjoner for gruppene, nye kommunikasjonskanaler opprettes og informasjonsflyten forbedres. Gjennom denne samlingsprosessen har Even tatt en viktig rolle og definert NTNUI som noe mer enn en idrettsklubb.

Vi takker Even for en fantastisk innsats så langt og gleder oss til å følge med på fortsettelsen av arbeidet han har påbegynt!