Warvik løp 10k, halv- og helmaraton på samme dag!

I forbindelse med Oslo Maraton blir Oslotrippelen arrangert for de som mildt sagt ønsker seg en brutal opplevelse. Deltagerne skal altså belage seg på samtlige tre distanser arrangementet tilbyr, noe som utgjør en samlet lengde på hele 73,3 km. Alt dette med kun få timer pause mellom løpene.

Magnus Warvik var NTNUI sin representant i løpet der kun tre andre hadde mot til å stille. Etter sin beste løpesesong hittil, var det en motivert Warvik som møtte opp til Maraton i Trondheim – kun to uker før skulle stille på startstreken til Oslotrippelen. Opplevelsen i Trondheim viste seg å bli såpass dårlig at han ble usikker på om han i det hele tatt skulle klare å fullføre i Oslo.

På plass i Oslo er Warvik klar for den 42km lange løypen som er ekstra tøff sammenlignet med mange andre bymaraton. Med andre ord en ganske rå start i det som er det første av tre løp. Warvik forteller at han startet i et kontrollert tempo, og til sin egen overraskelse ble hele løpet gjennomført relativt komfortabelt. Halvmaratonet skulle derimot vise seg å bli en annen opplevelse. Med kun en time med restitusjon var Warvik allerede i gang igjen på den 21km-lange løypen. Han setter et høyt tempo fra start og beina føles bra. Rundt halvveis sier det derimot stopp. Farten går ned og siste milen blir en kamp for å komme seg i mål. Han teller kilometerne frem til mål i håp om at ingen av de andre deltakerne i Oslotrippelen skal ta han igjen. Warvik karrer seg til målstreken – som førstemann av ca 100 deltakere.

10-killometerene var det avsluttende løpet for dagen, og Warvik kunne endelig se en ende. Han hadde en trygg ledelse til nr. 4 så han valgte å starte ganske lett, for å slippe samme erfaring som han hadde for en time siden.  Løpet ble fullført på tiden 38:54 og Warvik hadde offisielt kommet seg gjennom 73km.

Magnus Warvik fullførte til en fin 3.plass. Vi gratulerer!