Møt Admin: Steffen fra Blits

Hvem er du?
Steffen Rysgård, leder i Blits og jeg studerer film og videoproduksjon.

Hva gjør gruppen din?
Blits driver med innholdsproduksjon for hele NTNUI. Det vil si at vi tar imot oppdrag fra alle gruppene og får bli kjent med mange kule personer. I tillegg lærer vi hverandre om videoproduksjon, fotografi, design og mye mye mer!

Hva gjør du i utvalget?
Jeg er leder i utvalget og gjør egentlig litt av alt. Det jeg synes er mest artig er å designe postere og annen grafikk som ser bra ut!

Hvorfor er du med?
Jeg er med i Blits fordi jeg brenner for PR og kommunikasjon, samt jeg får lært mye nyttig som jeg garantert får bruk for i jobblivet senere! I tillegg er det veldig kjekt å bli kjent med andre likesinnede som også brenner for frivilligheten og faget!

Hva får du ut av å være med i Blits?
Jeg får en stor sosial arena, fyller studenttiden med minner for livet også er det jo ikke til å stikke under en sten at det faktisk ser veldig bra ut på CV’en!

Hva er det mest givende for deg?
Det mest givende for meg er å lære mer om det jeg brenner for!

Hva gleder du deg mest til?
Jeg gleder meg mest til Gruppeledersamlingen og workshop med Blits gjengen min! Jeg gleder meg egentlig til hver dag ettersom gjengen er supergira og veldig flinke på det de gjør!

På søndag er det søknadsfrist for å søke NTNUI Admin. Søk Nå!