Møt gruppa: Telemark-Alpint

FOTO: NTNUI Telemark-Alpint

Hvem er vi?
NTNUI Telemark-Alpint, vanligvis kalt NTNUI TA, er en gjeng med skiglade studenter. Vi er gruppa for deg som liker å gå på topptur og kjøre pudder. Om du står på telemark, randoné, snowboard eller snowblades er du hjertelig velkommen uansett ferdighetsnivå.

Hva gjør vi?
Vi har tusen ting fore. I all hovedsak arrangerer vi turer, treninger og sosiale sammenkomster. Vi har naturlig nok størst aktivitet på våren da det som regel er da det er snø, men det er likevel mye som skjer på høsten. Noen av høydepunktene i TA- året er Pray-for-snow party, Sunnmøretur og Romsdalssamling. Vi leier også ut skredutstyr til en billig penge.

Om du lurer på hvordan det er på tur med TA, sjekk ut filmarkivet vårt på vimeo.com/ntnuita eller bildene på facebook- og instagram-sidene våre. Facebook-siden vår er også den letteste måten og få med seg hva som skjer i gruppa.

Hvordan blir jeg medlem?
Vi er en gruppe som er åpen for alle. Her er det ikke behov å melde seg inn. Det er bare å melde seg på turene våre så lenge du er NTNUI-medlem. De sosiale arrangementene våre er det bare å møte opp på.

Foto: NTNUI Telemark-Alpint

Om du har lyst til å bidra i gruppas arbeid er komitéene våre stedet å gå. Komitéene, sammen med styret, driver gruppa og du blir veldig fort kjent med alle i gruppa som komitémedlem. For å bli en del av en av våre komitéer er det bare å sende oss en melding.

Om du lurer på mer om gruppa kan du sjekke ut nettsiden vår, sende oss en melding eller møte opp på generalforsamlingen vår.