Møt Admin: Mari i Event

Hvem er du?
Mari går 3.året «Industriell kjemi og bioteknologi», og har vært med i arrangementutvalget siden juni 2018.

Hva gjør arrangementutvalget?
Arrangementutvalget har som oppgave å bistå Hovedstyret i deres arrangementarbeid. Et av hovedmålene er å opprette møteplasser på tvers av NTNUI-gruppene, og på denne måte legge opp til et godt sosialt miljø, erfaringsutveksling, og nettverksbygging. I tillegg arbeider vi med å bli en kunnskapsbase for gruppene i NTNUI, slik at de kan henvende seg til oss når de skal arrangere både små og store arrangement.

Hvilke oppgaver har du i arrangementutvalget?
En av hovedoppgavene mine er å arrangere gruppeledersamlingen hvert semester. Dette er en samling for alle lederne i NTNUI-gruppene, der man møtes sosialt på tvers av gruppene. I forbindelse med det nye Idrettsbygget er jeg også med på å planlegge innflytningsfesten. Etter jul vil arbeidsoppgavene mine bli rettet mot planleggingen av Gudenes natteliv og ikke minst blåturen vi skal arrangere for admin!

Hvorfor ble du med i arrangementutvalget?
Jeg ble med i arrangementutvalget fordi jeg hadde lyst til å engasjere meg i studentidretten. Da jeg ble med var utvalget i oppstartsfasen, noe som gav meg muligheten til å være med å utvikle og definere arrangementutvalget. Dette syntes jeg virket spennende. Det beste med utvalget er alle mulighetene man har! Her kan man komme med egne ideer og innspill og se at de settes ut i livet.

Hva får du ut av å være med i utvalget?
Ved å være med i arrangementutvalget får jeg erfaring i å planlegge både små og store arrangement. I tillegg får jeg utfordret meg selv i både organisering og logistikk. Likevel vil jeg si det sosiale er det beste med å være med! Jeg har blitt kjent med mange engasjerte og flinke folk fra ulike studieretninger. Vi har mange sosiale arrangement både internt i arrangementutvalget og sammen med resten av gjengen i admin.

Hva var/er det mest givende for deg?
Det mest givene for meg er alle folkene jeg har blitt kjent med. Det er inspirerende å jobbe med så mange engasjerte mennesker! I tillegg er det veldig gøy å se at arbeidet mitt kan glede andre.

Hva gleder du deg mest til?

Jeg gleder meg mest til gruppeledersamlingen som skal holdes nå i september. I tillegg ser jeg fram til blåturen vi skal arrangere på nyåret! 🙂

NTNUI Admin har søknadsfrist på søndag! Søk NÅ!