Bli kjent med det nye Hovedstyret

Tekst: Marthe Lima

Foto: NTNUI Blits

Foto: NTNUI Blits

Tirsdag 15. mars var det igjen klart for generalforsamling, hvor blant annet et nytt hovedstyre ble valgt. Gjennom det som må ha vært tidenes korteste generalforsamling, ble det ved akklamasjon valgt inn et hovedstyre bestående av Sebastian Cheng, Ingrid Klokkervold, Christian Køhl, Benjamin Grimsgaard Bøe, Fredrik Warvik, Birgitte L. Furulund, Julie Heiervang Johnsen, Jenny Hunvik, Torstein Wiiger Opsahl og Hanne Therese Olsen. Disse skal gjennom det kommende året sørge for driften og utviklingen av NTNUI! Vi har spurt samtlige et par spørsmål, i håp om å bli litt bedre kjent med denne gjengen.

Foto: Roland Richter/ NTNUI Blits

Sebastian Cheng, leder
Som leder går oppgavene til Cheng ut på å ha ansvaret for den overordnede driften av NTNUI. I tillegg representerer han sammen med eksternutvalget, hele foreningen utad. Cheng brenner for at alle studenter skal få muligheten til å drive med idrett uavhengig av bakgrunn, og at NTNUI skal være det beste som har skjedd deg i studietiden.

«Mitt beste NTNUI minne er nok da jeg tok seieren i push-ups konkurransen på Gudenes. Har aldri opplevd så mye hype før og energien i rommet var helt unik. Enda viktigere så var det en enorm lettelse å ikke skuffe gruppen min, NTNUI Calisthenics.»

Det neste året gleder Sebastian seg til å bli bedre kjent med alle de utrolige medlemmene i NTNUI som driver foreningen vår. I tillegg ser jeg veldig fram til å jobbe med et ekstremt motivert Hovedstyre for å ta organisasjonen enda et steg videre.

Foto: Roland Richter/ NTNUI Blits

Ingrid Klokkervold, nestleder
Som nestleder har Klokkervold ansvar for å bistå leder i sitt arbeid og hjelpe til der hjelp ønskes. Skal også passe på dokumentene i NTNUI som referater fra styremøter og vedtakene. Det Klokkervold er opptatt av lavterskel treningstilbud for alle og at NTNUI skal bidra til noen av de beste minnene fra studietiden.

«Tror det å stå på toppen av Storsalen og se utover alle smilende NTNUI-ere på Gudenes Natteliv må være ganske høyt på lista».

Det neste året gleder Klokkervold seg til å bli bedre kjent med gamle fjes, og møte mange flotte nye. 

Foto: Roland Richter/ NTNUI Blits

Christian Køhl, hovedkasserer
Som hovedkasserer har Køhl ansvaret for regnskap, inntekter og utgifter. I rollen som hovedkasserer får du også kontakt med representanter fra de andre NTNUI-gruppene for å hjelpe og bistå dem med alle spørsmål de måtte ha. Det Køhl brenner for i NTNUI er et godt og inkluderende idrettstilbud til alle studenter i Trondheim. Idretten er noe som samler folk på tvers av interesser, jeg ønsker å være med på å skape dette miljø hvor alle føler seg trygge, sett og inkludert.

«Mitt beste NTNUI minne så må det bli gruppesamlingen som var i mars, ettersom jeg flytta hit høsten 21, gruppesamlingen hjalp meg med å bli bedre kjent med hva NTNUI har å tilby, jeg fikk bedre kontakt med mange av styremedlemmene i gruppene til NTNUI, uten gruppesamlingen så hadde jeg ikke fått en så rask kjennskap til hva alle gruppene holder på med!»

Det neste året gleder Køhl seg til å kunne være med å videreutvikle det gode tilbudet som NTNUI har i dag og jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med alle gruppene i NTNUI og det arbeidet de gjør. 

Foto: Roland Richter/ NTNUI Blits

Benjamin Grimsgaard Bøe, økonomiansvarlig
Som økonomiansvarlig har Bøe ansvaret for å sikre en sunn økonomisk drift av NTNUI. Det er over 60 ulike grupper og utvalg som alle trenger penger for å drive aktivitet. Det Bøe brenner for i NTNUI er at alle studenter skal ha de samme mulighetene til å drive med idrett uavhengig av økonomisk bakgrunn og status. Mange idretter kan svi godt i en students lommebok, og gjennom arbeidet til NTNUI skal vi sikre at alle studenter får muligheten til å drive med de idrettene og aktivitetene de har lyst til, til tross for dårlig råd.

“Mitt beste minne med NTNUI er surfing med sel, ørn og masse hyggelige folk med surfegruppa i Hoddevika.”

Det neste året ser Bøe frem til å se om vi kan klare å få landet noen store sponsoravtaler som en del av et av prosjektene til Økonomiutvalget. 

Foto: Roland Richter/ NTNUI Blits

Fredrik Warvik, IT-ansvarlig
Som IT-ansvarlig i NTNUI har Warvik det overordnede ansvaret for generell informasjonsflyt og informasjonssystemer internt i NTNUI. I tett samarbeid med NTNUI Sprint sørger han for at rett informasjon kommer til de rette folkene til rett tid. I tillegg kommer ansvaret for organisasjonens håndtering av personvern og tilgangsstyring. I NTNUI brenner Warvik for bredden av klubben, fra tilgjengeligheten og lavterskeltilbudene, til nasjonale og internasjonale presentasjoner vi klarer å oppnå til tross for en hektisk studiehverdag. 

“Hehe, ja det var det, hvor skal man begynne å lete etter beste minne? Ingen klar favoritt da det har skjedd så mye gøy! Som den gangen vi i Friidrett løp en runde rundt Voll studentby midt på natten, midt på vinteren i bare undertøyet, eller når vi løp Trondheim Maraton stafett med Hjalmar på ryggen og ene mix laget vårt tok 1.plass, eller når jeg forvillet meg inn i NM klassen under Oslo Maraton og NRK omtalte oss som “Elite løperne” akkurat når jeg løper forbi kamera!”

Foto: Roland Richter/ NTNUI Blits

Birgitte L. Furulund, sportslig ansvarlig
Som sportslig ansvarlig har Furulund ansvar for mosjon og trenere i klubben i tillegg til å være para-kontakt. Hun har ansvaret for å koordinerer mosjonsøktene som er et lavterskeltilbud for alle, og sørger for at trenerne har de tilgangene og informasjonen de trenger. Ansvaret for dugnad, særlig ryddedugnaden som gruppene gjennomfører på Sit. Furulund brenner mest for at NTNUI skal være inkluderende, særlig med fokus på breddeidrett og lavterskeltilbud. Hun ønsker at NTNUI skal være en trygg og god klubb hvor alle kan føle på tilhørighet og samhold!

«Mitt beste minne tror jeg kanskje var NCL/NM nå i mars! Pandemien har jo påvirket cheerleading gruppa slik som alle andre, men det å kunne reise på årets største konkurranse med TO lag som greide å kjøre fine rutiner er et minne jeg vil bære med meg resten av livet tror jeg! At ikke bare kom vi oss på beina igjen etter nedstengning, men vi kom tilbake mannsterke!»

Det kommende året gleder Furulund seg til å løfte inkluderingen i NTNUI igjennom mosjonstilbudet og paraidrett! Troen er stor på at vi kan få til noe skikkelig gode lavterskel aktivitetstilbud som i kombinasjon med tilpasninger og støtte fra parautvalget også kan være tilgjengelige for alle!

Foto: Roland Richter/ NTNUI Blits

Julie Heiervang Johnsen, materialansvarlig og SL-kontakt
Som materialansvarlig har Johnsen ansvaret for alt av bekledning og materiell i NTNUI. En annen oppgave er å godkjenne nye logoer og plagg som gruppene ønsker å bestille. Videre er også Johnsen klubbens kontaktperson for SmartProfil som er NTNUIs hovedleverandør av klær og tilbehør. Det Johnsen brenner for er aktivitet og idrettsglede i alle former. NTNUI er felleskap og det er noe hun vil jobbe med å opprettholde. Man blir alltid glad av å se noen i de grønne klærne, uansett hvor man befinner seg.

«Beste minne. Det er veldig vanskelig å si. Det å være med i NTNUI i sin helhet må være det beste minne. Det fellesskapet vi har sammen i gul, grønn og svart er noe ikke veldig mange andre klubber har. Det å alltid bli glad for å se noen i våre “grelle” farger, er noe jeg håper jeg aldri blir lei av. NTNUI er en plass som står med åpne armer og godtar deg akkurat slik du er. Det beste øyeblikket jeg kan komme på må være under Gudenes natteliv. Jeg satt på toppen av storsalen og så på alle fra NTNUI som hadde det gøy sammen, på tvers av mange grupper. Vi ble ett NTNUI!»

Det neste året gleder jeg meg mest til det kommende året må være å bli kjent med mange flere NTNUIere og kommende NTNUIere. Kjenne på flere slike øyeblikk, jobbe for å gjøre byen grønnere og se den fantastiske foreningen vi har vokse! 

Foto: Roland Richter/ NTNUI Blits

Jenny Hunvik, arrangementsansvarlig
Som arrangementsansvarlig har Hunvik ansvaret for å sammen med Event oppgaven med å arrangere alle de store arrangementene i NTNUI. Det Hunvik brenner for er at idrett skal være gøy, og at det skal være et tilbud for alle! Det er viktig at alle føler seg inkludert i idretten, og at alle vet at det finnes en plass for alle.

“Mitt beste NTNUI minne er nok bronsemedalje på NM i romaskin nå i januar, det smakte veldig godt!”

Jeg gleder meg til å bidra til utviklingen av NTNUI, og skape gode minner med nye mennesker. 

Foto: Roland Richter/ NTNUI Blits

Torstein Wiiger Opsahl, eksternansvarlig
Som eksternansvarlig har Opsahl ansvaret for det politiske arbeidet og kontakt utad for foreningen. Skal være en avlaster for leder i de sammenhengene det passer seg eksternt. Det Opsahl brenner for er en inkluderende, mangfoldig idrettsforening hvor man kan komme uansett nivå og har gode muligheter for et godt fysisk og psykososialt miljø. I hans arbeid vil dette i all hovedsak bli jobbet med politisk gjennom et arbeid for å utvide mest mulig aktivitetsarealer for gruppene våre.

«Mitt beste NTNUI minne må være admin- eller gruppe-samling tror jeg, mange flinke, hyggelige, interessante folk som er skikkelig gode representanter for NTNUI. Det å bli kjent med mange, dumme seg litt ut på noen felles aktiviteter, samt badstue og stamp, det har vært veldig fine og inkluderende aktiviteter for min del»

Det neste året ser Opsahl fram til å jobbe med mange flinke og nysgjerrige folk, og det å bli kjent med mange flere, men aller mest gleder han seg til å se hva det nye hovedstyret kan få til sammen.

Foto: Roland Richter/ NTNUI Blits

Hanne Therese Olsen, Promoteringsansvarlig
Som promoansvarlig har Olsen ansvaret for å promotere all den flotte aktiviteten vi holder på med i NTNUI, både internt og eksternt. I samarbeid med kommunikasjonsutvalget – NTNUI Blits. Det Olsen brenner for er samholdet vi har og tilhørigheten man får til NTNUI. Gjennom lavterskel treningstilbud der alle kan delta – uavhengig av bakgrunn og forutsetninger – kan vi sammen skape en herlig idrettsglede og få enda flere studenter i aktivitet. Som promoansvarlig håper jeg at jeg kan bidra til å spre den enorme innsatsviljen og idrettsgleden som er helt unik for NTNUI gjennom ulike kanaler.

«Det er veldig vanskelig å velge bare ett, men vårens gruppesamling var den første jeg deltok på, og jeg storkoste meg fra start til slutt! Event laget et skikkelig bra opplegg, maten var nydelig og det var fantastisk stemning både på dansegulvet og i stampen! Det var gøy å få møte både nye og gamle NTNUI-ere og bli kjent med folk fra de ulike gruppene.»

Olsen gleder seg skikkelig til å være med og utvikle klubben vår fremover. Selv om det var mye å ta innover seg og sette seg inn i, i starten, føler jeg vi har kommet godt i gang og er skikkelig gira og klare for fortsettelsen. Jeg gleder meg til å møte og bli kjent med nye mennesker og male Trondheim by i de vakre fargene våre.  

Vi tar det nye hovedstyre godt imot, gleder oss til å bli enda bedre kjent med dem i løpet av det kommende året, og se hvordan de jobber for å gjøre idrettene og NTNUI enda bedre!