NTNUI Hovedstyret søker ny økonomiansvarlig

Foto: NTNUI/Eivind Jølsgard

Spørsmål? Kontakt valgkomiteen@ntnui.no

Hu og hei!
På ordinær generalforsamling 15. mars valgte klubben vår et nytt Hovedstyre som sitter fram til neste ordinære generalforsamling, vår 2023. Dessverre har vi i Valgkomiteen nå fått beskjed om at Benjamin Grimsgaard Bøe, økonomiansvarlig, ønsker å trekke seg på ekstraordinær generalforsamling til høsten grunnet jobbtilbud.

Vi i valgkomiteen ser derfor etter noen som kunne tenke seg å ta over som økonomiansvarlig fra ekstraordinær generalforsamling, og sitte fram til ordinær generalforsamling vår 2023. Du blir da en del av Hovedstyret 2022/23 og alt det gøye det innebærer. 

Vi ønsker å starte opptaksprosessen allerede nå før sommeren. Etter dialog med Hovedstyret ser vi det som ønskelig at vi finner en kandidat som kan starte en liten opplæringsprosess tidlig, i tillegg til å bli kjent med arbeidet i Hovedstyret og gjengen som sitter der. Man tar altså ikke formelt over før i ekstraordinær generalforsamling i september, men kan dra nytte av at Benjamin sitter fram til da og kan lære bort alt han kan.


Du kan søke her

Dersom du har noen tips om noen valgkomiteen burde ta kontakt med og snakke med, så gjerne send de til valgkomiteen@ntnui.no eller til en av oss på Slack. 
Spørsmål kan også rettes til valgkomiteen@ntnui.no.

Med vennlig hilsen
Emilie Faarup Storvik, Leder valgkomiteen
Hildegunn Weum, medlem valgkomiteen
Vegard Buset, medlem valgkomiteen
Thomas Meinicke, medlem valgkomiteen