Medlemmer av NTNUI Triatlon fortsatte å imponere i andre halvdel av sesongen

Trollveggen Triatlon 2021

Hentet fra nettsiden til Norsk Fjellfestival:

«Konkurransen ble arrangert for første gang i 2009. Konkurransedato er lørdag 10. juli 2021. Startskuddet går kl. 13.00 med 1200 meter svømming, 34 km sykling med 750 høydemeter etterfulgt av 5,2 km løping med 750 nye høydemeter. Trollveggen Triathlon foregår i Reinheimen nasjonalpark og Trollstigen landskapsvernområde».

I år stilte NTNUI Triatlon med hele 12 deltakere som kjempet seg opp til toppen av Stabbeskaret.

Trøndertri 2021

Trøndertri ble arrangert 01. august i Orkanger. Med veldig variert vær og mye publikum ble dette en ekte trøndersk suksess! Trøndertri tilbyr distansene sprint og olympisk i enkle, flate løyper. Dette er en av de få konkurranse i Norge som praktiserer Australian exit – der man starter svømmingen ved å løpe fra stranden for så å svømme to runder med en tur opp på stranden mellom rundene. NTNUI stilte med fire utøvere på olympisk distanse, men på grunn av et plutselig temperaturfall på syklingen måtte Charlotte Kvande Hay dessverre bryte løpet.

-Kjell S. Slupphaug: debuterte med 24. plass.

-Andreas Wathne: 2. plass.

-Hannah Judithe Eriksen: 3. plass i dameklassen!

Norseman 2021

Norseman ble arrangert den 7. august og trenger egentlig ingen beskrivelse. Les selv og bli inspirert på https://nxtri.com/! Årets Norseman bydde på mye dårlig vær i tillegg til den allerede harde distansen. NTNUI hadde to deltakere på startstreken, og begge imponerte stort!

-Terje Magnus Bakken Sørensen: Svart trøye og 31. plass!

-Jon Sæverås Breivold: Vinner på tiden 10:21:47!

Resultater: https://racetracker.no/events/2021/nxtri

Oslo Triatlon 2021

Oslo triatlon ble arrangert den 14. august i området rundt Sognsvann. Her kan du prøve deg på forskjellige distanser, inkludert sprint og olympisk. Oslo triatlon er norges eldste, og ble arrangert for første gang i 1983.

-Andrea Vanebo med 1. plass i sin klasse og 4. plass totalt i dameklassen på sprint-distansen.

Resultater: https://my.raceresult.com/154345/

AXTRI 2021

Aurlandsfjellet Xtreme Triathlon ble arrangert den 14. august. Konkurransen tilsvarer en halv-Ironman distanse med en god del flere høydemeter på veien.

-Christoffer Askvik Faugstad: 53. plass av herrene på tiden 7:48:04.

Resultater: https://axtri.no/results.html

Soon Tryathlon 2021

Soon Tryathlon tilbyr distansene supersprint og sprint, og ble arrangert den 21. august. I år var de også vert for norgescupen i sprint.

-Rasmus Stene: 3. plass i sin age-group.

Resultater: https://racetracker.no/events/2021/soon-tryathlon/#1_B77D4E

Lofoten Triatlon 2021

Lofoten triatlon byr på vakre omgivelser, ekstremt vær og god stemning! Her kan du utfordre deg selv på tre ulike distanser; olympic+, halvekstrem og ekstrem. Konkurransen er en del av The Arctic Triple og arrangeres hvert år i uke 33. I år stilte to fra NTNUI på startstreken på den olympiske+ distansen, der deler av løpingen går over et fjell.

-Anton Børresen: En solid 7. plass totalt 2:53:17

-Andreas Wathne: Første plass på tiden 2:34:01.

Resultater: https://www.thearctictriple.no/lofotentriathlon_2021_results/

Foto: Vilde Hansen