Sesongavslutning, Trimtex-kolleksjon og TV-aksjonen

NTNUI Triatlon arrangerer sesongavslutning på Graffi Grill & Bar Solsiden 12. november for medlemmer og alle som ønsker å bli bedre kjent med triatlonmiljøet i NTNUI.

Styret holder på å sette sammen årets drakt-kolleksjon fra Trimtex, dersom du har ønsker eller tips om plagg vi bør inkludere i kolleksjonen tar vi gjerne imot tips.

TV-aksjonen 2016 går til Røde Kors og deres arbeid for mennesker i krigsherjede områder. Aksjonen går av stabelen 23. oktober og NTNUI Triatlon ønsker å bidra til en så god sak. Ta kontakt dersom du ønsker å gå med bøsse for NTNUI Triatlon.

 

Sesongavslutning

Årets sesongavslutning arrangeres 12. november på Graffi fra 19:00. Sesongavslutningen er åpen for både medlemmer og andre som er nysgjerrig og ønsker å bli bedre kjent med triatlonmiljøet i NTNUI. Se her for Facebook-event. Inviter gjerne med venner og kjente. 

Nytt av året er utdelingen av hederspriser. Det presteres på høyt nivå i både nasjonale og internasjonale konkurranser, i tillegg til at mange medlemmer bidrar med uvurderlig dugnadsinnsats. Hedersprisene er gruppas måte å gi honnør til medlemmer som bidrar på en eksepsjonelt bra måte.

Alle medlemmer i NTNUI Triatlon står fritt til å nominere medlemmer av NTNUI Triatlon til alle prisene. Styret i triatlongruppa er jury, men vil vektlegge nominasjonene når vinnerene skal velges.

  • Årets mannlige/kvinnelige utøver – Basert på sportslige prestasjoner
  • Årets bidragsyter – Basert på dugnadsarbeid
  • Åpen klasse – Går til et medlem som har utmerket seg på en spesiell eller morsom måte
  • NTNUI Triatlons hederspris – Tildeles medlemmer som har utmerket seg med eksepsjonell innsats over en årrekke.

For fullstendige vurderingskriterier og mulighet til å nominere medlemmer se her.

Etter middag og prisutdeling vil det være mulig å ta turen videre ut på en bar for de som ønsker det.

Fellesbestilling fra Trimtex

I løpet av desember åpnes fellesbestilling fra Trimtex, og siste frist for å bestille vil være 31. januar. Normalt tar det rundt 6 uker fra bestillingen sendes til Trimtex til vi har varene på plass i Trondheim. Hvilke varer vi tar inn i årets kolleksjon er ikke avgjort enda, men sannsynligvis blir det veldig lik fjorårets kolleksjon. Dersom du har noen sterke ønsker om Trimtex-plagg du ønsker å ta inn i kolleksjon kan du tipse oss på mail.

TV-aksjonen for Røde Kors

Årets TV-aksjon går til Røde Kors og skal redde liv og gi omfattende helsehjelp til noen av de mest sårbare i verden – mennesker rammet av krig og konflikt. Krig og vold skaper enorme lidelser. Mennesker blir drept, og ringvirkningene for lokalbefolkningen er katastrofale. De mangler vann, mat og medisiner, helsetilbudet svekkes, de må flykte fra hjemmene sine og har ingen jobb å gå til. Dette fører igjen til underernæring, helseproblemer, utrygghet og fattigdom. Gjennom TV-aksjonen skal mer enn to millioner mennesker få livsviktig hjelp.

NTNUI har inngått et samarbeid med Studenttinget, Velferdstinget, Studentersamfundet, og linjeforeningen på Gløshaugen inngått et samarbeid for å engasjere studentene til å bli med å bidra. NTNUI Triatlon ønsker å bidra til en så god sak og håper så mange som mulig av våre medlemmer ønsker å være bøssebærere i år. Dersom du er interessert i å bidra kan du sende oss en mail og følge med på denne eventen på Facebook. Det vil være mulig å få gå sammen med noen man kjenner, og man vil få en rode i området rundt Gløshaugen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *