Dominans i Ringshaugdysten

Søndag 22. juni ble Ringshaugdysten arrangert rett utenfor Tønsberg. NTNUI stilte med 3+1 deltakere (en hospitant) og dominerte arrangementet totalt. Seier i både dame- og herreklassen i tillegg til den desiderst beste hejarklacken gjorde at NTNUI virkelig satte sine særegne og lett gjenkjennelige grønne, gule og sist, men ikke minst, svarte farger på stevnet.

Marit var som vanlig beste dame opp av vannet, og etter å ha blitt tatt igjen av noen damer på sykkel gjorde Marit kort prosess på løpingen og kunne defilere inn til en overlegen seier. Morten var ikke mye dårligere, og var i tet fra sykkel til mål. Stekerud klinka til med dagens 3. beste løpetid og avanserte kraftig i felte. Hospitant Jørund hevet seg en massiv mengde med hakk fra en allerede god prestasjon under Hove og vant klasse 17-19 år (kredz!). Resultater kan du finner her, her eller her. Eller her da. Bildekarusellen under tar deg gjerne med på en tur gjennom stevnet du sent vil glemme (Takk til Helge for flotte bilder!).

Denne bildekrusellen krever javaskript.

2 replies to “Dominans i Ringshaugdysten”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *