Pre-race status IM Kalmar

Da var jeg på plass i Kalmar sammen med mine to treningskompiser Jørgen og Rune som kjører for Trondheim Triatlonklubb. Første dagen her nede har gått med til å teste 90km av den totalt 180km lange sykkelløypa, og makan til flat løype tror jeg faktisk ikke finnes! Den eneste “bakken” av betydning på de 90km vi sykla idag var vel omtrent som å sykle fra i-bygget og opp til Gløshaugen 🙂 Den andre halvdelen av sykkelløypa inkluderer imidlertid også Öland bru med et toppunkt på 50 moh, og kan vel derfor også kalles en bakke. Det er også mye vind i området (som det ofte blir når det er helt dønn flatt terreng), som kan vise seg å bli avgjørende for sykkeltidene på lørdag.

Rimelig flatt terreng i sykkeltraseen :)
Rimelig flatt terreng i sykkeltraseen 🙂

Idag har vi testet svømmetraseen som har start i vannet ved Kalmar båthavn. På race-day er det lagt opp til fellesstart, og med 2000+ triatleter kan det bli jobbigt første hundre metrene. Vannet holder behagelige 22 grader og er brakkvann, så ingen beskymring for brennmaneter eller hai. 🙂 Svømmetraseen er en to-runders løype, der siste delen går gjennom en kanal, så og si midt i Kalmar sentrum. Tror det blir moro!

Siste del av svømmeløypa.
Siste del av svømmeløypa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *