Kurs

Tindegruppa holder både kurs for deg som ønsker å starte med tauklatring og for deg som har klatret en stund, men som ønsker å lære mer. Under finner du en kort oversikt over alle kursene Tindegruppa holder. Nederst på siden er en kursplan for semesteret. Mer informasjon samt registrering for kursene kan finnes på siden til hvert av kursene.

Grunnkurs inne

Grunnkurset er for deg som ønsker å starte med tauklatring og ta brattkort. Kurset gir grunnleggende sikrings og klatrekunnskaper og mulighet for å ta brattkorttesten.

Til siden for grunnkurs.

Kilekurs

Kilekurs er for deg som har klatret på led både inne og ute og som vil ta steget videre til naturlige sikringer. På kurset lærer man klatring på naturlige sikringsmidler og taulagsrutiner ved klatring over flere taulengder.

Til siden for kilekurs.

Kameratredningskurs

Kameratredningskurset er for deg som kan å klatre på naturlige sikringer og som ønsker å være bedre forberedt hvis det skulle skje et uhell. Kurset skal gi en grundig innføring i kameratredning og håndtering av uhell og ulykker til fjells.

Til siden for kameratredningskurs.

Klatreinstruktør Inne

Klatreinstruktør inne kurset er for deg som har klatret en stund og som ønsker å kunne lære bort trygg klatring og sikring som en NKF godkjent klatreinstruktør.

Til siden for klatreinstruktør inne kurs.

Ruteskruerkurs

Ruteskruerkurs er for deg som ønsker å skru klatreruter. Du lærer deg grunnleggende tauteknikk knyttet til rutesetting og hva man burde tenke på når man setter opp en ny klatrerute

Siden er under arbeid.

Kursplan for semesteret

Registrering for hvert kurs blir lagt ut på siden for respektive kurs kl 12:00, 2 uker før kurset skal holdes. (Se tabellen under hvis du er usikker)

På datoene det er grunnkurs vil Dragvoll være stengt mellom 17-22.

KursDato for kursRegistrering blir lagt utDragvoll er stengt
Brattkort test24 jan, 28 feb, 27, mars, 24 aprilligger ute19.00 – 21.00
Grunnkurs 122 – 23 janligger ute17:00-22:00
Grunnkurs 2
(på Engelsk)
5 – 6 febligger ute17:00-22:00
Grunnkurs 319 – 20 febligger ute17:00-22:00
Grunnkurs 4 (på engelsk)4 – 5 marsligger ute17.00-22.00
Kilekurs 1når det blir soltba
Kilekurs 2når det blir soltba
Kameratredningskursnår det blir soltba
inne til ute kursnår det blir soltba
InstruktørkursMarsmars