Kurs

Tindegruppa holder både kurs for deg som ønsker å starte med tauklatring og for deg som har klatret en stund, men som ønsker å lære mer. Under finnes en oversikt over alle kursene tindegruppa holder og en kursplan for semesteret.

Grunnkurs inne

Grunnkurset er for deg som ønsker å starte med tauklatring og ta brattkort. Kurset gir grunnleggende sikrings og klatrekunnskaper og mulighet for å ta brattkorttesten.

Lenke til kursside.

Kilekurs

Kilekurs er for deg som har klatret på led både inne og ute og som vil ta steget videre til naturlige sikringer. På kurset lærer man klatring på naturlige sikringsmidler og taulagsrutiner ved klatring over flere taulengder.

Lenke til kursside.

Kameratredningskurs

Kameratredningskurset er for deg som kan å klatre på naturlige sikringer og som ønsker å være bedre forberedt hvis det skulle skje et uhell. Kurset skal gi en grundig innføring i kameratredning og håndtering av uhell og ulykker til fjells.

Lenke til kursside.

Klatreleder Inne

Klatreleder inne kurset er for deg som har klatret en stund og som ønsker å kunne lære bort trygg klatring og sikring som en NKF godkjent klatreinstruktør.

Kurssiden er ikke klar enda.

Ruteskruerkurs

Ruteskruerkurs er for deg som ønsker å skru klatreruter. Du lærer deg grunnleggende tauteknikk knyttet til rutesetting og hva man burde tenke på når man setter opp en ny klatrerute

Kurssiden er ikke klar enda.

Kursplan for semesteret

Registrering for kursene blir lagt ut på kurssidene for de forskjellige kurstypene. Registreringen legges ut kl 12:00, 2 uker før kurset skal holdes.

KursDato for kursRegistrering blir lagt ut
Grunnkurs7.-8.september24.august
Grunnkurs20.-21.september6.september
Grunnkurs (Engelsk)6.-7.oktober22.september
Grunnkurs11. og 14.oktober27.september
Kilekurs3.-5.september20.august