Grunnkurs inne

Hva er et grunnkurs inne?

Grunnkurs inne er et grunnleggende kurs i sikring og klatring med tau på innendørsvegger. På kurset lærer man om sikringsutstyr, hvordan man sikrer med tau og taubrems og hvordan man klatrer og sikrer på topptau og led. Kurset i seg selv gir ikke brattkort, men kunnskapsgrunnlaget for å ta brattkorttesten. Mer info om det under “Brattkort”.

Praktisk info om kurset:

Pris: 700 kroner

Tidspunkt: Kurset foregår fra kl: 17.00 til 22.00 på ukedager og 10-15 i helgene. Andre tidspunkt er mulig, men vil i såfall bli presisert.

Hvor: Klatrehallen på Dragvoll idrettssenter, Loholt alle 81, 7049 Trondheim.

Forkunnskaper: Ingen forkunnskaper kreves, men det er selvfølgelig en fordel hvis du har klatret før:)

Utstyr: Tindegruppa stiller med alt nødvendig utstyr. Dette innbefatter sele, sko, taubrems og tau.

Brattkort: Kurset garanterer ikke brattkort. Om man tilfredsstiller alle kravene til NKF og instruktøren anser deg som klar for å ta prøven er det mulig å avtale tidspunkt for brattkortprøve. Tidspunkt for prøven er vanligvis en til to uker etter endt kurs og er gratis for alle som tar kurs med oss. TG setter også opp egne brattkorttester ila semesteret så hvis tidspunkt foreslått av instruktøren ikke passer er det mulig å ta testen senere.

Krav: Det kreves at du er medlem av NTNUI og TG for å ta våre kurs. 

Refusjon: Påmelding til kurset er bindene. Om man ikke kan møte opp oppfordres det til å selge plassen videre. Dette kan for eksempel gjøres gjennom Slack kanalen vår eller TG møteplassen. Hvis plassen videreselges må kursansvarlig informeres om den nye deltakeren sitt navn, emailadresse og tlf nr.

Mål for kurset:

– Å kunne klatre innendørs på egenhånd på en sikker måte.

– Lære nok om sikringsteknikk og opptreden til å kunne ta vare på sin egen og medklatrere sin sikkerhet.

– Å bli bevisst på den potensielle faren som er forbundet med klatring.

– Å være godt forberedt og skikket til å ta Brattkort.

-Å få glede av å bevege seg i en klatrevegg gjennom grunnleggende klatreteknikk.

Registrering/kjøp

Hvis det ikke vises noen kurs under er det fordi de ikke er lagt ut for registrering/kjøp enda. Se kursplan for når dette skjer.