Inneklatring i Trondheim

GRIP

GRIP er den største aktøren for inneklatring i Trondheim med to store og moderne klatresentre med både tauklatring og buldring.

GRIP Sluppen

Senteret består av 2000m2 buldring og 1000m2 med tauklatring. Hovedveggen er 20m høy og overhengende så om du skal klatre på den trenger man minst 50m tau. Du finner også 21 selvsikrere slik at du får klatret selv om du mangler klatrepartner. Det skrues kontinuerlig nye ruter slik at du alltid har noe nytt å bryne deg på. Sluppen er lett tilgjengelig via sykkel, bil eller buss. En mer detaljert oversikt finnes på nettsidene deres. Tindegruppa sine tirsdagsbuldringer er på Grip Sluppen.

GRIP Leangen

Tauveggene er 17 og 12 meter. På veggen som er 12 meter finner man flere soner med rikelig med selvsikrere. Buldring finner man over to etasjer og her finner man noe å buldre på uansett ferdighetsnivå. Også om man aldri har klatret før.  Treningsarealet ferdigstilles høsten 23 og kommer til å ha spraywalls, moonbrett, to kilterbrett og bra med styrkeapparater. Alt der åpent minus kilterbrettene. På barneromet finner man 26 linjer med selvsikrere og veldig snart en lekeavdeling for de minste. Her kan man etterhvert arrangere barnebursdag. I resepsjonsområdet finner man Grip Cafe med mat, drikke og bakevarer. Vi har selvfølgelig også en klatrebutikk med alt du trenger av klatreutstyr.

Gneis

Gneis buldring er et ubemannet og døgnåpent buldresenter.

Adressa er Sorgenfriveien 18, 7031 Trondheim.

Gneis buldring

UTE Hallen

UTE-Hallen er et bra alternativ for deg som vil klatre med tau inne. De har vegger med høyder 17 meter, 16 meter, 13 meter, 11 meter, 8 meter og mer enn 130 ulike ruter.

Trondheim Buldresenter

Trondheim buldresenter har et stort og variert buldretilbud med 1000m² med buldrevegger.