Instruktør for TG

Allerede instruktør?

Ønsker du å holde kurs for Tindegruppa? Er du klatreleder inne eller har tatt en høyere instruktør utdanning? Ta kontakt med kursansvarlig hvis du ønsker å holde kurs i regi av tindegruppa og bli en del av instruktørgruppa vår.

Bli klatreinstruktør inne

Hvis du ønsker å bli NKF godkjent instruktør holder Tindegruppa klatreinstruktør-inne kurs. Se klatreinstruktør-inne for mer informasjon og registrering. Hvis Tindegruppa ikke holder kurs dette semesteret er det mulig å ta kurset gjennom Grip Klatring.

Utdanning som NF instruktør

Er du student, har mye erfaring med kileklatring og ønsker å bli NF godkjent instruktør? Da vil gjerne Tindegruppa bli med på laget! Ta kontakt med kursansvarlig om du er interessert i at tindegruppa skal hjelpe deg på veien. Hvis du lurer på om du er kvalifisert til å bli NF godkjent instruktør og hvilke muligheter man har som instruktør finnes info om dette på Norsk Fjellsportforum sine nettsider.

Videreutdanning som NKF instruktør

Er du student, har mye erfaring som NKF instruktør og ønsker å gå videre i trenerløypa til NKF? Da vil gjerne Tindegruppa bli med på laget! Ta kontakt med kursansvarlig om du er interessert i at tindegruppa skal hjelpe deg på veien. Hvis du lurer på om du er kvalifisert til å bli NKF trener og hva dette innebærer finnes info om dette på NKF sine nettsider.