Velkommen til nye NTNUIere


En how-to på hvordan man navigerer seg i det grønne, gule og svarte universet.

Velkommen som ny student i Trondheim, eller bare som ny student i NTNUI. Vi er glade for at du vil ta del i idrettsgleden og samholdet vi er stolte av å ha i klubben vår. NTNUI er Norges største klubb, og etter vår mening Norges beste klubb. Her kan du finne andre studenter med felles interesser, men også studenter med helt andre interesser enn deg!

Som ny student i en ny by kan man ofte føle seg både svært liten og svært stor. Man har akkurat flyttet hjemmefra og derfor svært voksen, men alt er nytt og det er mye man skal forholde seg til. Derfor vil vi i NTNUI ihvertfall prøve å gjøre starten i NTNUI så lett som mulig. I denne artikkelen finner du derfor all informasjon du skulle trenge som ny NTNUIer!

Virtuell stand og livestreaming 

På grunn av usikre tider, med mye som skjer digitalt, har NTNUI laget en virtuell stand. Denne standen finner du her. På standen kan du finne informasjon om gruppene, litt om NTNUI, om Admin og Studentlekene.
10. August vil NTNUI sende én times livestream fra Dødens Dal. Her kan du følge med når vi svarer på spørsmål, tester ut idretter og lager så gøy sending som overhodet mulig! Denne sendingen blir vist på den virtuelle standen klokken 10:30 og du kan finne den i løpet av oppstartsukene på standen. Vi anbefaler sterkt å sjekke ut standen! 

Gruppene og medlemskap

Utfyllende informasjon om gruppene finner du både på den virtuelle standen og på nettsiden vår. Alle grupper i NTNUI krever at man har NTNUI medlemskap. Dette kan du kjøpe i resepsjonen på Sit sammen med Sit-medlemskap, eller så kan du kjøpe bare NTNUI-medlemskap. Les mer og kjøp her.
I NTNUI har vi over 50 grupper. Noen grupper har uttak på starten av semesteret, så sjekk opp dette for den aktuelle gruppen dersom du vil bli med! Mange grupper arrangerer også nybegynnerkurs i løpet av semesteret. Ofte kommer det mye praktisk informasjon på facebook og instagram, så følg gruppene du er interessert i for oppdatert informasjon. Noen grupper krever en ekstra avgift for å bli medlem, mens andre kun krever NTNUI-medlemskap. Kontakt den aktuelle gruppen for informasjon, eller sjekk ut nettsidene deres! 

Engasjer deg i NTNUI

Det finnes mange måter å komme inn i NTNUI på, og de fleste har sine første verv i NTNUI. Hele NTNUI er drevet av frivillighet, og det er ingen lønnede stillinger i NTNUI. Det betyr at NTNUI er avhengige av engasjerte studenter som vil ta et ekstra tak for fellesskapet. Dette kan være alt fra å være trener i en gruppe til å sitte i Hovedstyret til NTNUI. 

Alle grupper har sitt eget gruppestyre som består av minst en leder, nestleder og kasserer. Mange grupper har gjerne flere styremedlemmer som sosialansvarlig og materialansvarlig. Det finnes derfor alltid mulighet for å engasjere seg i gruppen sin, og hjelpe gruppen med å holde aktivitet i gang.

I tillegg har NTNUI sin egen administrasjon som står for den daglige driften av NTNUI. NTNUI Admin består av Hovedstyret et it-utvalg, et promoterings-utvalg, et arrangement-utvalg, studentlekene, paraidrett og et økonomiutvalg. Mer informasjon om utvalgene finner du her. NTNUI Admin er alltid på utkikk etter nye medlemmer, og du trenger ikke være ekspert på området for å bli medlem. For de fleste er Admin et perfekt sted å lære seg nye ferdigheter, i tillegg til at man blir en del av verdens beste gjeng! NTNUI Admin har rekrutteringsperiode i starten av semesteret, og du kan søke på flere utvalg samtidig. Søk her. 

AktivCampus

I uke 35, uken etter at fadderukene er ferdig, tar NTNUI over Trondheim. Da skal hele campus få lov til å ta del i aktivitetsgleden, og man har mulighet til å teste ut masse nytt. Dette er en super mulighet til å få mer informasjon om NTNUI, i tillegg til at man har muligheten til å få på plass treningsrutinene etter to harde fadderuker. I følge oss er dette den beste uken i året, og du finner oss på alle campuser denne uken med mulighet for å teste ut alt mulig rart. Meld på linjeforeningen din til stafett, ta med den kjekke fadderen på dansekveld, eller bli kjent med noen helt nye aktiviteter. AktivCampus tilbyr det meste. Sjekk ut programmet og mer info her

Klubbavisa

3 ganger i året gir vi ut klubbavisa, objektivt sett verdens beste tidsskrift! Her finner du intervjuer, meritter, informasjon om klubbene, nye happenings og alt mulig annet spennende. Og best av alt: gratis! Du finner klubbavisa på alle campuser, i tillegg til på Sit-treningssentre. Anbefales! 

Vi håper å se deg på trening! Om du har spørsmål så er det bare å sende oss DM på facebook eller instagram, eller sende mail til hovedstyret@ntnui.no