NTNUI Roundnet

Foto: Roland Richter/NTNUI

Hvem er vi?
NTNUI Roundnet er en nyoppstartet gruppe som driver med sporten roundnet, bedre kjent som Spikeball. Vi ønsker at de som vil skal ha mulighet til å prøve sporten og at det skal være enkelt å finne noen å spille med. Her er med andre ord alle velkomne!


Hva gjør vi?
NTNUI roundnet arrangerer treninger, turneringer og sosiale sammenkomster for alle som vil være med! Vi har faste treninger i uken og vi ønsker å samle folk som er glad i å spille roundnet. Vår visjon er at flere skal oppdage sporten og at gruppen og spillet vokser!


Hvilke planer har vi for fremtiden?
Vi ønsker å være en etablert gruppe i Trondheim og at sporten roundnet skal spilles i alle Trondheims parker! Vi vil at flere skal få mulighet til å prøve sporten og finne glede ved den. Det er mange som opplever mestringsfølelse første gang de spiller og læringskurven er for mange bratt. Vi ønsker å bygge videre på dette samtidig som vi har et tilbud til nybegynnere. På lang sikt ønsker vi også å få til
et samarbeid med roundnet Norge og sende noen gode lag til NM eller kanskje arrangere NM selv.


Hvilket utstyr trenger jeg?
Du trenger ikke noe utstyr for å være med i gruppen, vi har flere sett med roundnet. For å spille sporten trenger man et egnet sett. Gruppen har en avtale med roundnet.no som gir medlemmer av NTNUI Roundnet rabatter.


Hvordan bli med på moroa?
Vi har ukentlige treninger som ikke krever noen forkunnskaper. Lik oss på facebook for informasjon om hvor, når og hva!

Link til facebook