Intervju med Hovedstyret 2023/24

Tekst: Nora Hveding-Kullerud og Kathrin Østrem
Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits

Foto: Andreas Flo/NTNUI Flo

14. mars var det duket for ny generalforsamling der det ble valgt inn et nytt hovedstyre. Generalforsamlingen ble kanskje tidenes lengste, men viktige valg ble tatt og et solid hovedstyre ble valgt. Denne gjengen skal styre NTNUI i ett år. Vi tok oss en prat med det nye styret om hvorfor de valgte å bli med i Hovedstyret og deres beste minne fra tiden så langt, for å bli litt bedre kjent. 

Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits

Leder: Jenny Hunvik

Alder: 24 år
Studie: Økonomi og administrasjon/Psykologi

Lederens oppgaver går ut på å ha ansvaret for den overordnede driften av Norges største idrettslag, NTNUI. Hunvik er dermed, sammen med eksternutvalget Moment, med å representere hele foreningen utad.  Jenny har flere års erfaring fra NTNUI, og med gruppetilhørighet til NTNUI Roing. Det siste året har hun også sittet i Hovedstyret som arrangementansvarlig. Hun gleder seg veldig til å arbeide med det nye Hovedstyret, og se utviklingen av foreningen/undergruppene.

Mitt beste minne er nok Gudenes Natteliv fra i år fordi det er så ferskt i minne. Det var utrolig gøy å møte så mange forskjellige NTNUIere fra undergrupper som Blits, Studenterhytta og Roing så klart.

Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits

Nestleder: Mia Olden Larsen

Alder: 25 år

Studie: Molekylær medisin/Idrettsvitenskap

I sin stilling som nestleder har Larsen ansvar for å assistere leder i sitt arbeid, og bidra med hjelp der det ønskes. Nestleder har også i oppgave å passe på ulike dokumenter i NTNUI som referater fra styremøter og vedtak. 

Mia har bakgrunn fra NTNUI Svømming, der hun har sittet som nestleder det siste året. Hun har også vært med på å arrangere Studentlekene. Hennes beste minne fra den siste tiden er ikke til stor overraskelse; Gudenes Natteliv.

Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits

Økonomiansvarlig: Sara Malnes Grobstok

Alder: 24 år 

Studie: Sykepleie 

Økonomiansvarlig har ansvaret for å sikre en sunn økonomisk drift av NTNUI. Ettersom NTNUI er et idrettslag med over 60 ulike grupper og utvalg, er det stor etterspørsel etter penger for å drive aktivitet og ha et godt arbeidstilbud. 

Sara er med i NTNUI Turn, og har vært kasserer der før. Det var veldig gøy, og det ga mersmak. Jeg liker å samarbeide, og jeg synes at vervet i NTNUI er både lærerikt og sosialt.  

Jeg synes det er gøy å konkurrere med NTNUI Turn, så det må nok være det beste minne. Det er både lavterskel, gøy og sosialt.  

Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits

Hovedkasserer: Christian Køhl

Alder: 25 år 

Studie: Arkiv og samlingsforvaltning 

Som hovedkasserer har Køhl ansvaret for alt ifra regnskap, inntekter og utgifter som angår hele NTNUI. I rollen som hovedkasserer får man kontakt med representanter på tvers av NTNUI-gruppene for å støtte og hjelpe dem med alle forespørsler de måtte ha.

Jeg var hovedkasserer sist periode også, og ville fortsette med dette da jeg synes det var gøy. Jeg tenker at det er lurt å sitte i 2 år da det fører til kontinuitet og god kjennskap til arbeidsoppgavene. Jeg opplevde en brå læringskurve da jeg ble hovedkasserer i fjor, og føler at jeg har opparbeidet meg en god forståelse for arbeidsoppgavene. 

Det må nok være den første gruppesamlingen. Jeg var ny i Trondheim og det var første gang for alt. Jeg hadde ikke så mye kjennskap til NTNUI, og det å få se og lære om gruppene var veldig informativt og interessant. Gruppesamlingen var en fin mulighet til å bli kjent på tvers av gruppene.

Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits

Styremedlem: Andreas Bothner

  • Arrangementansvarlig og Bookingansvarlig i Baneutvalget

Alder: 25 år

Studie: Teknologidesign og ledelse/Enkeltemner

Som arrangementsansvarlig har jeg det overordnede ansvaret for både store og små arrangementer i regi av NTNUI. Dette innebærer et tett samarbeid med arrangementsutvalget Event. Som bookingansvalig i Baneutvalget har jeg ansvar for å følge opp og legge inn bookinger som kommer inn, både for Dødens Dal og Lade Arena. 

Jeg hadde lyst å være med å styre NTNUI. Det var viktig for meg å få med så mange som mulig. Jeg startet i NTNUI i februar 2022 som styremedlem i Event, før jeg i fjor høst ble jeg leder for Event. I tillegg har jeg vært med i Studentlekene. Jeg trivdes veldig godt, og søkte derfor som styremedlem i hovedstyre. 

Beste minne er nok Gudenes Natteliv. Jeg var med på å arrangere, så det var ekstra gøy å se hvor vellykket det ble. Jeg har også vært ansvarlig i Studentlekene, det var veldig givende.

Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits


Styremedlem: Ingrid Opsahl Klokkervold

  • Adminkoordinator, Trener- og Hallfordelingsansvarlig

Alder: 27 år

Studie: Fysisk aktivitet og helse

Som adminkoordinator har jeg ansvar for å følge opp Admin som helhet, og sørge for godt samarbeid mellom utvalgene, i tillegg til en samlet rekrutteringsperiode. I rollen som hallfordelingsansvarlig har jeg ansvaret for gruppenes tider og bruk av innendørsarealer. Som treneransvarlig har jeg ansvaret for trenerne i klubben, og sørger for at disse har tilgangene og informasjonen de trenger.

Jeg var nestleder i fjor som jeg synes var veldig spennende og lærerikt. Derfor ville jeg fortsette i hovedstyre for å bli bedre kjent med de som allerede er med, og bli kjent med nye fjes også. Klokkervold er opptatt av lavterskel treningstilbud for alle, og at NTNUI skal bidra til noen av de beste minnene fra studietiden.

Jeg har mange gode minner fra tiden min i NTNUI, men kanskje spesielt i fjor på julebord og gjennom deltagelse i ulike undergrupper.

Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits

Styremedlem: Frøydis Indergård

  • Ekstern- og Promoteringsansvarlig

Alder: 24 år

Studie: Tekniske geofag

Som eksternansvarleg har eg ansvar for det politiske arbetet i NTNUI og halde kontakt med eksterne samarbeidspartnere. Som promoteringsansvarleg har eg ansvar for å fronte foreninga i ulike medier, og eg er eit bindeledd mellom promogruppa i Blits og HS.

Frøydis sitt beste minne er å få være med på utviklingen til Skyting i over 4 år som medlem, og de siste to årene som leder. Det har gått ifra å være en gruppe på 6 personer til nå 30 stykk. De har også fått anerkjennelse fra andre studentgrupper i landet, som de er veldig stolt av.

Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits

Styremedlem: Ole Marius Inderhaug

  • IT-ansvarlig

Alder: 22 år

Studie: Systemutvikler

Som IT-ansvarlig har jeg overordnet ansvar for generell informasjonsflyt og informasjonssystemer internt i NTNUI. I tett samarbeid med NTNUI Sprint skal jeg sørge for at rett informasjon kommer til de rette folkene til rett tid. Jeg har også ansvar for organisasjonens håndtering av personvern og tilgangsstyring.

Det er givende å bidra. NTNUI har mange trivelige og engasjerte folk. Jeg liker også å se på aktiviteter og jobbe med flinke folk. Jeg ønsker å bidra med det jeg kan for å gjøre NTNUI enda bedre.

Mitt beste minne må nok være den første gruppesamlinga på Studenterhytta. Jeg hadde bodd i byen i en måned og alt var nytt.  Gruppesamlinga var en pangstart på våde vervet i NTNUI og studenttilværelsen i Trondheim. Det var også kult å se Studenterhytta!  

Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits

1. varamedlem: Taran Five

  • Materialansvarlig og aktivCampus-kontakt

Alder: 25 år

Studie: Marinbiologi

Som materialansvarlig har jeg ansvar for alt av bekledning og materiell i NTNUI. Det er min oppgave å godkjenne nye logoer og plagg som gruppene ønsker å bestille. Jeg er også foreningens kontaktperson til SmartProfil som er NTNUIs hovedleverandør av klær og tilbehør. I tillegg har jeg som kontaktperson til aktivCampus en tett dialog med denne prosjektgruppen.

Jeg ville først og fremst bli med i Hovedstyret fordi det er så mange hyggelige folk som er med, og som jeg tror jeg kommer til å trives veldig godt å jobbe med.

Beste minne er vanskelig å velge, men jeg hadde det veldig gøy under aktivCampus i fjor høst og med Event ved planlegging av ulike arrangement. 

Foto: Andreas Flo/NTNUI Blits

2. varamedlem: Marius Nilsen

  • Leder av Baneutvalget, Mosjonsansvarlig og SL-kontakt

Alder: 22 år

Studie: Logistikkingeniør

Som leder av Baneutvalget sitter jeg med det overordnede ansvaret for det som skjer i Dødens Dal og Lade Arena. Med mosjonsansvaret koordinerer jeg mosjonsøktene, som er et lavterskeltilbud for alle. Videre er jeg også kontaktperson for Studentlekene.

Jeg ønsket å bli kjent med mange nye folk, ta del i idrett og å ha det gøy. Jeg trives med prosjekt, og jeg ønsket å gjøre noe som har en betydning. NTNUI betyr mye for mange studenter i Trondheim. Man må balansere ulike interesser da det er mange medlemmer med forskjellige hobbyer. Jeg ønsker å bidra slik at dette blir gjort på en bra måte. 

Det må nok bli Gudenes Natteliv. Storsalen var full av NTNUIere som koste seg. Det var veldig fint å se. I år var første gang jeg var med på Gudenes, det var magisk. Jeg gleder meg allerede til neste gang!