Innkalling til Ordinær Generalforsamling våren 2024

I dag er det akkurat en måned til vårens generalforsamling, og tiden har kommet for å ønske velkommen til generalforsamlingen til NTNUI. Generalforsamlingen er NTNUIs høyeste myndighet og alle medlemmer har stemmerett. Det er her du kan påvirke retningen du mener er best for verdens beste klubb – NTNUI.

Hovedstyret innkaller med dette til ordinær generalforsamling våren 2024. 

Foto: NTNUI Blits

Dato: Lørdag 16. mars 2024

Tidspunkt: Innslipp fra 10:00, start 11:00. Anbefaler å sette av hele dagen.

Sted: A1 på NTNU Handelshøyskolen (Adolf Øien-bygget). Kart her.

Servering: Det blir servert mat under generalforsamlingen.

For hvem: Generalforsamlingen er for alle medlemmer i NTNUI. Har du betalt NTNUI-medlemskap og har gyldig medlemskap i medlemssystemet har du stemmerett på generalforsamlingen. Alle grupper i NTNUI har møterett, som vil si at alle grupper må stille opp med minst en representant.

Noe på hjertet? Har du saker du ønsker å ta opp til generalforsamlingen? Send det til hovedstyret@ntnui.no innen 2. mars.

Staup: Etter generalforsamlingen er det tradisjon for å dra opp til Studenterhytta – også kalt Staup. Det blir organisert gratis transport, men det er også mulig å være med på det tradisjonelle løpet opp til Hytta. Det blir også servert gratis mat der. Påmelding til Staup kan gjøres her. Frist for påmelding er 10. mars.

Sakspapirer: Sakspapirene sendes på mail til alle tillitsvalgte og legges ut på nettsida vår ntnui.no innan 9. mars.

Velkommen, flotte medlem!