Hvorfor bør du søke Admin?

Skribenter: Nicole Linnéa Monavari & Katrine Rennemo

Vil du ha god arbeidserfaring, bli med på å drive Norges STØRSTE idrettslag, få større sosialt nettverk og større idrettsglede? 

Administrasjonen er skjelettet i NTNUI. Det er vi som holder Norges største idrettslag oppe. Admin er fordelt på syv utvalg hvor det er fordelte spesifikke oppgaver. Her kan du få relevant erfaring i økonomi, ledelse, IT, foto og video og eventplanlegging.  

Miljøet er inkluderende og arbeidet er givende.

Frykt ikke, NTNUI Admin passer for deg uten spesiell erfaring og særlige forkunnskaper også! Man trenger ikke å være rakettforsker for å være med. Har man et smil om munnen og et ønske om å bidra, holder det lenge!

FEM GODE GRUNNER FOR AT NETTOPP DU BØR SØKE ADMIN

 A – Arbeidserfaring

Ved å være med i et av utvalgene i administrasjonen blir du utfordret av ulike arbeidsoppgaver som gjør deg erfaren og klar for arbeidslivet! Du tilegner deg nye ferdigheter og utvikler dine samarbeidsevner. Det å være IT-utvikler i Norges største idrettslag er virkelig gull verdt å ha på CV-en, noe lederen av IT-utvalget vårt “Sprint”, Eivind Kopperud, uttrykker!

  -Som Sprinter har jeg lært utrolig mye relevant med tanke på arbeidslivet som jeg aldri hadde fått på skolebenken. Det å lage medlemssystem for 13000+ medlemmer er ganske CV-snacks! 

Eivind Kopperud, leder i sprint, til høyre | Foto: Nils Dittrich

D – Deltakelse

Det å påta seg arbeid frivillig sier så mye om en person! Man sitter igjen med en fantastisk mestringsfølelse når man ser resultatet av det verdifulle arbeidet du har gjort! Vi har ulike stillinger og det er helt opp til deg selv hvor mye oppdrag du vil ta. Å delta i et frivillig verv gjør at DU kan bidra og påvirke sammen med studenter med felles interesser. 

  -Vi har et godt samarbeid og en hel gjeng som jobber for et stor idrettslag – Norges største faktisk. I Admin får man det meste, gode fester, kunnskap, stort nettverk, idrettsglede og konkurranse gjennom AdminGym, men det aller beste er å få lov til å bidra til verdens beste klubb, forteller lederen i Event Monja Lien Jakobsen.

Monja Lien, leder i Event og medlem av Hovedstyret | Foto: Roland Richter

MMangfold

I Admin er vi over 90 medlemmer noe som betyr at du vil bli kjent med mange fete folk! Du vil omgås med alle utvalg. Her møter du folk på tvers av studieretninger og trinn, og vi består av både norske studenter og utvekslingsstudenter! NTNUI består også av over 50 ulike idrettsgrupper som du også får muligheten til å bli kjent med! 

I – Idrettsglede

Det sier vel litt seg selv…hehe

Når man er med i et Admin-utvalg så får man bli med på noe som kalles adminGym som er treningsøkter arrangert av arrangementsutvalget Event. De som vil samles ukentlig og svetter litt sammen! På grunn av dagens situasjonen har Event arrangert digitale treningsøkter og startet en konkurranse på Strava!

   -Nå har vi en stravakonkurranse som utgjør AdminGym der alle adminutvalgene konkurrerer mot hverandre om å gå, løpe eller gå på ski lengst. Vi håper på at vi skal få til fysisk AdminGym snart, men inntil videre legger Admin bak seg flerfoldige kilometer sammen, forteller arrangementsansvarlig i HS Monja Lien Jakobsen. 

N- Nettverksskapende

Livet i admin byr på spennende utfordringer, men er samtidig ikke altfor stor belastning i studiehverdagen. Man danner også et eget nettverk, og blir kjent med mange fantastiske mennesker. Vi har flere sosiale arrangementer i året, som blant annet samlinger på Studenterhytta, julebord og AdminGym! Sliter du med å bli kjent med nye mennesker? Ikke bekymre deg, alle blir godt tatt vare på i Admin <3

AdminGym er svært populært | Foto: Roland Richter

Vi som har skrevet denne artikkelen her, er med i NTNUI Blits som er kommunikasjonsutvalget i NTNUI Admin og ble med ifjor høst. 

Jeg, Katrine, er skribent i kommunikasjonsutvalget i Admin; Blits. Jeg ble med i høst da jeg begynte å studere medievitenskap, og ble tipset til å søke. Siden da har jeg fått mange oppdrag og lært masse om for eksempel hvordan en redaksjon funker og å tegne på pc.

 Samtidig har jeg blitt og blir ennå kjent med mange nye mennesker. Noe av det beste for meg er at jeg fort følte meg sett og får bidra med hva jeg ønsker å bidra med.

Og jeg Nicole, har videre i fremtiden lyst til å jobbe med PR og kommunikasjon, og tenkte dette vervet passet meg utmerket- og det viste seg at stemmer. Jeg er kommunikasjonsrådgiver og SoMe-ansvarlig, og har allerede på et halvt år fått så mye relevant praktisk arbeidserfaring som jeg har mye nytte av!

 Jeg elsker samholdet  i NTNUI og hvor engasjerte og motiverte alle sammen er. Siden det er så mange utvalg og ulike grupper generelt i NTNUI, er det lett å bli kjent med folk og man blir kjent med flere mennesker for hver dag som går siden det er så mange av oss. Vi er en stor famillie hvor alle blir godt ivaretatt! 

Husk! Søknadsfristen er søndag 21. Februar

Vi gleder oss til å se deg på intervju!