En hilsen fra Hovedstyret

Kjære alle i NTNUI!

Tusen takk for den innsatsen dere alle gjør, for medstudentene og lagammeratene i foreningen og for hele idrettslaget vårt. Jeg håper dere vet hvilken forskjell dere utgjør i så manges hverdag. Jeg er oppriktig stolt av å representere dere og NTNUI, og er ydmyk for jobben dere har gitt meg tilliten til det neste året. Nå har det gått litt tid siden generalforsamling, og det er på tide at vi i HS gir lyd fra oss. Det har skjedd en del i kulissene som jeg gleder meg til å fortelle dere om. Håper dere er klare for et nytt fantastisk år.

Leder av NTNUI, Edvard Andersen. FOTO: NTNUI

Til alle dere som er nye, Velkommen! Til alle kjente, Hu og Hei! Det er rart og ønske velkommen til så mange når vi knapt har startet selv, og er man er så ny i vervet, så er på mange måter i samme båt. Det er masse spennende og sette seg inn i og mye nytt. Jeg gleder meg til å gå veien sammen med dere i året som kommer, og videreføre et NTNUI som vi er, eller skal bli, så utrolig glad i.

NTNUI sin kanskje viktigste verdi er Samhold, og godt samhold er avhengig av god kommunikasjon. Denne mailen til dere er begynnelsen på et informasjonsløft fra meg og oss i HS. Vi ønsker å høre mer på gruppene, og å vise åpenhet til det vi gjør. Det er viktig for oss at HS er gjennomsiktige slik at alle i NTNUI føler at vi jobber i samme retning uten at det oppstår noen store overraskelser på veien. Vi vil også gi muligheten for gruppene til å komme med innspill som over tid kan forbedre NTNUI. 

På HSK-møtene skal dere alle inn på Slack. Det er et viktig skritt for å forenkle kommunikasjonen på tvers av NTNUI. Med hjelp fra Sprint, skal vi senke terskelen for kommunikasjon mellom gruppene, og mellom gruppene og HS.

På nettsiden kan dere finne oppdatert informasjon om HSK-gruppene og hvem som er deres kontakt. Informasjon om hvem som har fått hvilke stillinger finner dere også oppdatert på nettsidene. Det vil også være en litt mer informativ tekst om hva de ulike gjør i styret under for de som er interessert.

Se lenkene her: 
Om HS-prosjekter 2019

Om HS-stilligene 2019

Om HSK-gruppene 2019