Dragwall Langmaraton

Trenger du litt motivasjon for å holde klatretreningen gående i disse vinterstider, slik at du er klar til å støte første dag på Hell til våren? Ja, det gjør du. Derfor arrangerer Tindegruppa en litt annerledes klatrekonkurranse på Dragwall i februar!

I perioden 11-24 februar arrangerer vi Langmaraton på Dragwall, hvor du i denne perioden får et lodd for hver rute du bestiger. Etter at du har samlet opp lodd, er du med i trekningen av en 6-pakning Ocun ekspresslynger sponset av VPG!

Regler:
– For at ruta skal telle som et lodd må den gås på led uten pause på tauet, holding i slynger, eller annen form for juksing.
– Topptau er ikke en godkjent bestigning.
– På tavla står det ofte kommentarer på ruta, som for eksempel om kant/vegg/toppkanten er med. Hvis det står at toppkanten ikke er med, er det altså juks å bruke den.
– En rute er verdt et lodd uansett om den gås redpoint, flash eller onsight.
– Alle rutene er verdt et lodd, uansett vanskelighetsgrad.
– Det er kun ruter du har gått i perioden 11-24 februar som teller! Om du har gått ruter før må du altså gå de igjen for at de skal telle.

Hvordan kan jeg delta?
Fra 11 februar kommer det til å ligge skjemaer i hallen som du bruker til å registrere hvilke ruter du har gått. Etterpå tar du et bilde av dette skjemat, og sender det til: tindegruppa-dw@ntnui.no innen 25 februar!

Legg igjen en kommentar