Boltekurs og nytt klatrefelt!

I helgen (16.11 – 18.11) har det vært boltekurs på Storvika i Stjørdal. Det var me 5 stykker fra TG og det ble boltet 5 nye flotte ruter på sydklippen ved stranda.Dette er et helt flonkende nytt felt og vi i TG håper at det kommer til å bli mye brykt fremover da det er både koselig og varmt. Dette siste punktet er da serlig viktig ved at det skiller feltet fra Hell (5 min med bil). Disse fem første rutene er feltets første ruter, men det er ca. 10 lukkede prosjekter igjen og fortsatt potensialet for enda flere linjer.

 

Veggen er kort. Den er på sitt høyeste ca. 13 meter og er på flere steder veldig fin å buldre på. Det er også en del løst så hjelm er å ambefale (serlig nå i startfasen). De fem først rutene som nå er åpnet for almuen er fra grad 5 til 7, men det er også muliheter for å etablere både lettere og hardere ruter der til våren.

Legg igjen en kommentar