Søk Økonomiutvalget

NTNUI Økonomi er et prosjektbasert utvalg som jobber med revisjon av regnskap og budsjettering. I tillegg har vi egne prosjekter som går på investering, veldedighet og mye mer! Selv om hovedoppgavene går på økonomi er det ingen krav om at du må ha drevet med økonomi tidligere, vi er et utvalg for alle som ønsker, og opplæring blir gitt så lenge du er engasjert og villig til å lære! NTNUI Økonomi hjelper til ved internrevisjonen, og støtter opp om alle kassererne i de ulike undergruppene. I tillegg til at vi møtes regelmessig for utvalgsmøter, har vi sosiale aktiviteter der vi kun møtes for å bli bedre kjent og ha det gøy.
I tillegg til dette er det en del av NTNUI Admin! Så vi er med på alt som skjer med admin med felles tur på studenterhytta, klubbhuset eller rundt i Trondheim! Vi finner også på mye innad i utvalget.

Er du interessert i regnskap, budsjettering og/eller revisjon og ønsker å være med på og forbedre de økonomiske prosessene til Norges største idrettslag håper vi at du søker!
Høres dette ut som noe som kan passe for deg? Søk da vel! Hvis du har noen spørsmål er det bare å kontakte oss på okonomiutvalget@ntnui.no!