Skisamling i Oppdal

Som en i kollektivet mitt sa: «Hva er det dere ikke gjør i den roklubben?!».

Helgas happening var et av vinterens høydepunkter:
Skisamling i Oppdal!
Folkene, opplegget, maten, været – Lite kunne vært bedre disse februardagene.


Etter kjøreturen fra Trondheim møttes gruppa på en koselig Leirskole ovenfor Oppdal sentrum. De siste meterne opp til bostedet skulle vise seg å være de vanskeligste. Samme dag var det duket for opptil flere runder på ski. Alle som ville, fikk være med på energiske diskusjoner om lengde på smøresoner, korkpraksis, og er det egentlig blåføre i dag? Uansett hva man endte på, ga kveldsøkten gode muligheter for å terpe på skiteknikken. 

Noen fikk en vindfylt tur rundt fjellet, der buffen ble en viktig støttespiller!

På lørdagens langtur var de stilriktige brillene og den gode fjellstemninga på plass. Forholdene la ikke opp til noen samlingsrekord, men alle var fornøyde når gjengen møttes til lunsj, og det viste seg at de norske skiskytterne hadde tatt stafettgull i OL! Innsatsen var minst like god når det var NTNUI roing sin tur til å hente fram stafettferdighetene. Et landslag for konkurranser i sporadisk utstyrsmangel, hadde hatt mye å lære her. Men innsatsen kostet, og det fikk barna som kjøpte lørdagsgodt på Rema 1000 kjenne på, da de plutselig var omringet av en horde sukkersugne roere ikledd skisko og raske tights.

Konkurransehodene fortsatte å være påskrudde utover kvelden da det var klart for quiz. Engasjementet var stort når alles geografikunnskaper skulle snus opp ned. Resten av kvelden gikk til kortspill og påfyll av energi fram mot samlingas siste dag.

Også søndagen ble en suksess der både vær og humør stemte. På vei tilbake til Trondheim gledet jeg meg allerede til neste samling! Jeg satt også igjen med nye vennskap, noen gode treningstimer og mer enn 30 pakker med deilige urter.

Blå graf  –  Puls
Oransje prikker  –  Antall saftglass jeg trengte for å komme meg igjen etter langturen på søndag

TUSEN TAKK FOR EN NYDELIG HELG!!

Stine F. Praël

2 replies to “Skisamling i Oppdal”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *