Styret

Styret

Styret står for den daglige ledelsen av ro-gruppa. De arbeider etter de retningslinjer som blir vedtatt på Gen.fors/Årsmøtet. Har du spørsmål om trening, klær eller diverse annet send gjerne en mail til styret, så skal vi svare så godt vi kan! 
Styret: roing@ntnui.no

Leder
Olav Katle Fleten
roing-leder@ntnui.no

Høylytt hører du han i det fjerne. Fleten er tilbake i styret for tredje gang, med ENDA mer skjegg.

Han roper høyest på sirkel, og i år roper han med italiensk aksent. Han er en engasjert fyr på dansegulvet, og på dugnad.

Olav styrer skuten, med retning toppen! Med andre ord, er roklubben i trygge hender. Kom på sirkel for å høre Olavs røst i Armfeldts vegger (sal 4, 1730, påmelding via sit).

#therevenant #tomcruise

Nestleder og sportsligansvarlig
Jonathan Kvalvaag Dysvik

roing-nestleder@ntnui.no

“The man behind the scenes”. Jonathan er sportslig ansvarlig. Han er hjernen bak kabalen som må gå opp før hvert mesterskap. Ruter knekt må egentlig ligge bak ruter dame. Rett skal være rett i følge sjefen.

Styret for andre gang, men med enda mer ansvar. Roklubben har fått en enorm vekst av nybegynnere i år, og Ronathan har et nytt år med nye kabaler som må løses og elleville dameåttere som må temmes.

#letthegamesbegin

Kasserer
Oda Amundsen
roing-kasserer@ntnui.no

Oda Amundsen fra nordpolen! I år er hun kasserer for rogalskapen i NTNUI. Et uventet verv i de økonomiske trakter kan man vel si? Oda er en berreist dame fra Lyon. Hun har kommet til bartebyen for å mikse og trikse med pengane til klubben. Vår fremtidige henger begynner å ta form i Oda sine excel-skjema.

Oda er glad i en kulturell kveld, mye på grunn av rokultur<3

#Lesmonnaiessontsûr #AvecOda

Materialansvarlig
Kaja Gabrielsen

roing-mat@ntnui.no

“Rettferdig lønn og gode arbeidsvilkår for folket”

Kaja Gabrielsens kjernesak i den nye materialkomitéen. Lukter vi likheter fra tidligere LO-leder, Christian Gabrielsen?

Hun er styrets breddespesialist. I tillegg til å være roer, er hun medlem i samtlige idrettslag i Asker og omegn. Mye merch og erfaring gror i Kajas hender. Båtene våre er trygge med hennes breddekunnskaper, samt fagbrev i båtrigging og hennes mikke-kunnskaper fra the dance floor.

NTNUI Roing sover godt om kvelden i viten om at Armfeldts romaskiner og båter er i godt behold med Gabrielsen på vakt.

#KTS #beredt #verktøykasseniboks #samlermerch

Arrangementansvarlig
Maria Munch Starheim
maria.starheim@ntnui.no

Sosialansvarlige Maria er midtpunktet på både fest og trening, gutane går av hengslane kan vi trygt si…

Hun trer inn i sitt andre år som leder for supergruppa. Sammen med sin operative gjeng, vet hun godt hvordan hun skal arrangere en fest, så vel som treningssamling for 50 stk!

Hvis denne Stårheimingen må velge mellom Cavasøndag og 5×5, tar hun begge med forbehold om god stemning og et vilt engasjement fra roerne i klubben!

#4moreyears #kjøyr


Sponsoransvarlig
Nora Marie Irgens

norairgens@ntnui.no

Nora farer rundt overalt. En ivrig arbeidsmaur fra Bodø som skaffer en spons ved å bare si “Hej” på godt nordlandsk.

Nora tar ansvar der hun her. Studentlekene eller på hjemmebane, damen er acknowledged!

Nordlendingen sitt kompass har pekt mot NTNUI Roing i lang tid, og kursen fra Bodø har ført henne til hjertet av Trondheim. Rostyret har vunnet lotto, og sponsoravdelingen er i full drift allerede!

#sponsfranord #ogallekanter

PR- og webansvarlig
Elsa Segadal
elsasegadal@ntnui.no

Elsa, en ekte fanaroer (få antall igjen).

Hun fulgte sin brors fotspor da hun lærte å ro. En fiffig bergenser som har gått i retning PR- og webavdeling for NTNUI roing.

Ro-nytt leveres ut hver lørdag, redaktør; Elsa Segadal.

Du finner henne på St.Olavs, eller i Armfeldt på lørdager når fanaroerne skal trøkke ti-minuttere for å vinne tilbake NM-pokalen. Rå som få, er våre sosiale medier og webside nå i beste blemmer.

#trøkkpåsosialemedier #goderoforhold