Nedstengning i januar

Photo by Kate Trifo from Pexels

Nasjonale smittevernregler har som alle har fått med seg, ført til stenging av campus. Julens smitteutbrudd i Trondheim har også ført til lokale tiltak fra kommunen. Den nye smittevernforskriften i Trondheim som ble publisert i dag, fører til en stenging av alle idrettshaller frem til 18. januar.

Fra før – i romjula – gikk kommunen også ut og trakk tilgangen til kommunale idrettshaller for breddeidrett for voksne frem til 1. februar. Sit er ikke kommunalt, men hovedstyret i NTNUI har likevel ønske om stans i all innendørs aktivitet i samme periode.

Oppstart av trening blir dette semesteret, får vi se an når det nærmer seg februar. I mellomtiden håper vi dere holder dere friske og ved godt mot. Send meg gjerne en melding hvis du trenger noen å snakke med.

Georg