Covid-19

På grunn av smittesituasjonen og råd fra NTNUI sentralt, besluttet vi på treningen onsdag 11. mars, å avslutte treningsaktiviteten vår på ubestemt tid. Det skulle snart vise seg å vare ut semesteret. Konkurranser og gradering ble dermed avlyst. Vi har vært en god gjeng dette semesteret, og det er synd at denne uforutsette hendelsen skulle ødelegge for det, men vi håper å komme sterkere tilbake når det lar seg gjøre!

Regjeringen har allerede åpnet opp for judotreninger for barn og ungdom opp til og med 19 år. Dette er begrunnet i barn og unges relativt lave risiko med sykdommen. Vi håper at vi studenter, som forøvrig stort sett også er unge og friske, også kan få klarsignal for å starte opp trening igjen til høsten.

Smittevernrådene som gjelder nå, og vi antar vil fortsette til høsten er:

  • At judotreningen begrenses til maksimalt 20 deltagere.
  • Det er unntak for 1-metersregelen for judoutøvere som holder seg til et fåtall faste treningspartnere.
  • Syke personer skal holde seg hjemme.
  • God hånd og hostehygiene og forsterket renhold.
  • Reduser kontakt mellom personer.

Les mer på Judoforbundet og Helsedirektoratet sine nettsider.