Status for høstsemesteret

Photo by cottonbro from Pexels

Heisann! Det er tid for studiestart, men pandemien herjer. Idrettsforbundet er i samtaler med regjeringen for gjenåpning av breddeidretten, men erkjenner at vi ikke kan sette en frist for åpningen. Dette avhenger av smittesituasjonen, som for tiden ikke er på bedringens vei. Den tidligste åpningen vil potensielt være 1. september, men gjennom en gradvis åpning av idretten, vet vi ikke hvilke sporter som får åpne først.

Barn opp til 19 år har allerede fått fritak fra énmetersregelen i sommer, fordi de er en gruppe med lite smitte. Unge voksne som oss selv, er en gruppe med økende og ofte symptomfri smitte, så det blir spennende å se når vi kan trene judo igjen. Når det blir mulig, vil det være med en rekke smittevernregler. De oppdaterte smittevernrådene som gjelder for judo, finner man på: https://www.judo.no/organisasjon/korona/#

Det som er mulig for oss nå er å eventuelt arrangere alternativ trening, noe vi kan få tilskudd for. Hvis dette er ønskelig, kan dere ta kontakt med meg på judo-leder@ntnui.no, så finner jeg ut hva dere vil. Judospesifikk trening krever mye kontakt, og jeg ser for meg at det kanskje kan være like lurt å benytte seg av det store og varierte treningstilbudet NTNUI har gjennom andre grupper, og Sit har i gruppetimer. Gjennom NTNUI er det mulig å bli med på både jogging og sirkeltrening arrangert av flere av gruppene. NTNUI Langrenn og NTNUI Friidrett holder utendørs joggeturer flere ganger i uka og med forskjellig intensitet. Utnytt medlemskapet ditt!

Mer informasjon kommer etter hvert. Håper både nye og gamle vil være klare til å kaste seg ut i judotreningen når myndighetene gir klarsignal. På et eller annet tidspunkt vil interessen iallefall ta seg opp, og da skal vi komme igang igjen!