Førjulskos

Nå nærmer det seg jul, og noen av dere kommer kanskje til å få det travelt i desember. Det er eksamener og hjemreiser å ta, så vi tenkte å ta ha det litt hyggelig sammen før alle forsvinner i julestria.

Dermed vil jeg gjerne invitere dere på litt klementiner, gløgg og pepperkaker nå på lørdag 23.november. Dette vil skje hjemme hos meg i Bakkehellet 7 fra kl. 18 og utover kvelden. Ring på leil. 309 (Gløsen). Det er fullt lov å ta med noe godt å bite i, eller litt godt i glasset.

I fjor hadde vi en samiling på Luciadagen – så da ble det lussekatter, mens i år har jeg tilfeldigvis en veldig god pepperkakedeig i kjøleskapet fra Høystemt-konserten. Håper dere tar turen innom. Det var utrolig hyggelig sist 😀

NB! Treninger vil fortsette så lenge vi har tålelig godt oppmøte i eksamensperioden. Selv synes jeg det er godt å trene litt etter en lang dag på sal.