Gradering

Hu og hei!

Nå er vi kommet til det punktet i semesteret når jeg vil se flere fargerike belter og dere skal få sjansen til å gradere dere. Jeg tenker vi kan prøve å få til både gradering til gult og oransje på mandag. Hvis du ikke har mulighet mandag, kan vi se på muligheten for at du får kont uka etter 😉

Det finnes et pensum til graderingen, som er nøye forklart i Online dojo. For gult belte kan du se her:

Og for oransje kan du se her:

Dette er ikke noen skumle greier, men vi kommer til å gå fort gjennom pensumet på mandag, hvor dere vil bli bedt om å vise alle teknikkene på kommando. Det viktig med litt tidspress på eksamen, men dette er nok likevel ikke den tyngste dere har i høst :^)

De nye beltene deres, kan dere kjøpe i nettbutikken. Seremonielt nok blir de utdelt på graderingen, så man kan like gjerne betale først som sist.