Juleferie

Hu og hei!

Nå nærmer jula seg med stormskritt og det virker som folk snart tar ferie. Vi tar årets siste offisielle trening nå på onsdag i og med at en del har meldt at de ikke kommer neste uke.

Dette har vært et flott semester, hvor vi både har vært på Dragvoll og fått flyttet inn i det nyoppussede idrettsbygget. Vi har deltatt på idrettskavalkaden og kom-og-prøv-dag, fått nettbutikk, mailingliste, ny gruppelogo, tatt masse kule bilder, hatt treningspils, juleavslutning og graderinger hvor vi fikk nye gul- og oransjebelter. Wow, det var mer enn jeg innså når jeg startet den setningen!

Neste semester skal vi også ha masse gøy, så det er bare å glede seg! Aikidogruppa har allerede smått satt igang planlegging av vårt årlige kampsportseminar.

Semesteret starter mandag 6. januar, og vi sater på å holde første trening i 2020 på denne dagen. Nytt semester betyr som oftest også nye medlemmer, så disse må vi ta godt imot og rekruttere (er som oftest en gratis prøveperiode på Sit ved semesterstart).

Håper å se dere på onsdag, men hvis ikke: God jul!