Velkommen til NTNUI!

Hei du nye student!

Du ser nå på vår splitter nye nettside. Her skal det være enkelt for deg å finne fram til informasjon om oss og våre grupper. Dersom det ikke er noe du finner vil jeg anbefale deg å gå inn på vår FAQ seksjon. Der er alle de vanligste spørsmålene besvart allerede gjennom det jeg kaller god planlegging. Er det noe du lurer på som ikke står der? Send oss en epost, melding eller brevdue og vi svarer så fort vi har mulighet.

Fordi vi er Norges største idrettslag har vi utallige idretter og grupper å velge mellom. Per dags dato har vi ca 70 grupper med ulike idretter og aktiviteter som du kan prøve. Jeg ser fram til å se nettopp deg i NTNUI drakt forløpende! Det er faktisk ikke bare idrett som foregår i NTNUI. Vi har også flere administrative utvalg som jobber for at klubben skal fungere og bli bedre. Dersom du er nysgjerrig på disse, finnes det en oversikt her på nettsiden, og når du finner ut at du har lyst til å bli en del av familien tar du bare kontakt med leder av utvalget.

Framover vil det komme mange nye bilder og historier fra våre grupper på nettsiden og dere gjør godt av å følge med under nyheter.