SL har 20-årsjubileum!


Hu & Hei!

Har dere hørt det? I dette sekund er vi i SL Trondheim på roadshow for å promotere årets begivenhet – nemlig de femtende Studentleker! I oktober tok vi over stafettpinnen fra SL Bergen Challenge, og bringer nå lekene hjem igjen til sitt 20-årsjubileum.

Den nasjonale studentidrettsfestivalen går av stabelen 20. februar og varer ut uken. Her vil du kunne delta i ikke mindre enn 19 forskjellige idretter, enten som individuell utøver, eller med lagkamerater. Deltakerne vil konkurrere om retten til å kalle seg norsk studentmester, hvor enkelte vil få bonusen av direkte kvalifisering til student-EM. Om du ikke har et så stort ambisjonsnivå må du ikke la deg skremme – Studentlekene er også for dem som bare ønsker seg en underholdende langhelg i godt selskap. For dem med mindre fokus på sportslige bragder kan friluftsarrangementet Koie-fem-kamp anbefales! Vi viderefører også forrige lekers suksess – paraidretten goalball.

Studentlekene har mer å by på enn bare idrett, det tilbys også kulturelle og sosiale aktiviteter. Av de mindre arrangementene har vi quiz, swingkurs og kino for å nevne noen. Torsdag blir det en storslått åpning av lekene med den offisielle åpningsseremonien som avholdes i frimurerlogen. Fredag inviterer vi i bartebyen alle deltakere til trønderfest, hvor du vil få en smakebit av hva det vil si å være student i Trøndelags hovedstad. Det hele avsluttes med en alle tiders bankett lørdag kveld.

Så pakk med deg idrettsutstyr og dine fineste gallaklær, og forbered deg på en uforglemmelig uke spekket med sportslige og kulturelle begivenheter!

Bli med på leken!

Hilsen

Hallvard Skrede

Leder av Studentlekene Trondheim 2019

Leave a Reply