NTNUI i 2019!

Velkommen tilbake til et nytt og godt semester med NTNUI! Vi er midt inni en spennende tid for NTNUI – mye kommer til å skje i 2019! Her går vi gjennom noen av hovedprosjektene vi har store forventninger til i det kommende året:

Studentlekene!

Vi arrangerer Studentlekene i februar! Les mer om arrangementet på sltrondheim.no. Hallvard Skrede og resten av styret har lagt ned en fantastisk innsats for å bygge tidenes SL. I år er det lekenes 20 års jubileum. La oss vise de andre idrettslagene hvor gode NTNUI er på hjemmebane! Dette blir en sporty uke, fylt av fest og moro – Bli med da!

Ett NTNUI

Prosessen «Ett NTNUI» preget hele 2018. Vi så opprettelsen av flere nye administrative utvalg. NTNUI Sprint har satt i gang en omfattende digitalisering av foreningen, og denne vil bli enda tydeligere i 2019.  Vi gleder oss nå veldig til å se hvordan PR-, Arrangement og Økonomiutvalgene kommer til å sette spor fremover. Hovedstyret har mer tid til egne prosjekter, og vi så i 2018 blant annet opprettelsen av en prosjektgruppe for utvikling av Dødens dal, i tillegg til at sportsuken «Treningsløftet» ble utført for første gang. Med mer arbeidskraft sentralt, vil denne trenden fortsette, og nye initiativ vil komme fra Hovedstyret i 2019.

En av Arrangementutvalgets viktigste oppgaver er å skape et samfunn for frivillige sentralt. Vi gleder oss til sportsturneringer og interessante workshoper. En av det neste Hovedstyrets mer spennende oppgaver er å finne en måte å innlemme Studentlekene mer inn i NTNUI. Hvordan kan lekene i fremtiden i større grad bli et samarbeid mellom utvalgene og gruppene i NTNUI?

Gjennom en omfattende klubbutviklingsprosess, har foreningens ledere også kommet frem til en ny visjon og nye verdier for NTNUI. Vår nåværende visjon om at «Vi gjør norsk idrett bedre» appellerer ikke til så mange av medlemmene våre – nei, vårt mål er i mye større grad å gi våre medlemmer «De beste øyeblikkene i studietiden». Det blir spennende å følge moderniseringsutvalget i utviklingen videre og se hvordan NTNUI vil tilpasse seg til en ny kurs. Ved gruppeledersamlingen i høst stilte vi oss samlet bak tre nye forslag til verdier: Mangfold, Samhold og Idrettsglede. Slike verktøy danner et viktig fundament for foreningens ledere når de tar avgjørelser på vegne av foreningen. De sier noe om hva vi ønsker å stå for og hvem vi skal være.

Nytt kontor

2018 ble avsluttet med utflyttingen fra vårt gamle kontor. Vi kommer i vår til å ha midlertidige kontorlokaler ved Sit sitt senter i Nardovegen 23, før vi flytter inn i splitter nye kontorer på Idrettsbygget litt utpå høsten. Vi gleder oss veldig til å innta vårt nye kontor, som vil bli foreningens nye hjerte. Med tilgang til fire møterom i stedet for dagens to, vil gruppestyrer og utvalg i langt større grad kunne bruke kontoret som fast møteplass. Det nye kontoret får egen inngang og egen adresse, og vil være et klubbhus for foreningen. Hvordan bør det se ut? Hvordan skal vi innrede dette? Si ifra hvis du har noen gode ideer!

Tusen takk til alle dere som legger ned innsats for at foreningen går rundt! La oss gjøre 2019 til et bra år for NTNUI!