Nardo treningssenter er nå åpent!

Tilbyr gratis trening den første uken

SiT’s midlertidige treningssenter åpnet dørene 7. Januar og tilbyr gratis trening frem til 13. Januar. Senteret som er lokalisert i Nardovegen 23, er kun en femten-minutters spasertur fra Gløshaugen og er lett tilgjengelig via nærmeste busstopp, Fiolsvingen.

Senteret vil bestå av et stort utvalg av apparater for en god treningsøkt. SiT opplyser om tilgjengelig utsyr til blant annet tung styrketrening med plattformer for dropp, halfracks, manualer opptil 40kg, styrkeapparater og en kondisjonspark med blant annet møller, ellipse og sykler. Det er også en helt ny buldrevegg i treningsarealet.

Step, styrke- og kondisjonstimer vil finne sted i gruppetimesalen, mens sirkeltreningen kommer til å gjennomføres i den ene delen av styrkerommet.

Treningsveiledere vil være tilstede

Med et aktivt medlemskap kan du booke gratis treningsveiledning. Det vil være utplassert treningsveiledere også her. Disse kan hjelpe deg med spørsmål om kosthold og treningsrelaterte spørsmål. De kan også hjelpe med en rekke andre ting som å sette opp treningsprogram eller sjekke teknikk om ønskelig.

Senteret har dessverre ikke garderober med dusjmuligheter, men omkledningsrom med toalett og låsbare skap vil være tilgjengelig.  Åpningstidene tilsvarer tidene til idrettsbygget på Gløshaugen, og vil være åpent frem til 23:00 på hverdager.

 

 

 

Leave a Reply