Saken fortsetter etter bildet

Forrige helg var det for syvende gang klart for NM i rumpeldunk, og 18 spillere var klare for å representere NTNUI Rumpeldunk. Etter er tøff helg kan vi for fjerde år på rad ta med gullet hjem til Trondheim.

Til de som lurer: rumpeldunk er en fullkontakt sport som kan minne om håndball eller rugby. I tillegg har man element av kanonball der spillere kan skytes ut av spill for en liten stund. Rumpeldunk har vært i Norge siden 2012 og NTNUI er det eldste laget i Norge.

SAKEN FORTSETTER ETTER BILDET

NM i år ble arrangert i Oslo med seks deltagende lag. Turneringen begynte med et gruppespill der alle lag spilte mot hverandre. Vi tapte kun en kamp og ble derfor plassert på en foreløpig andreplass. Turneringen gikk så videre til sluttspillhvor vi vant i semifinalen og dermed sikret oss en plass i finalen. I finalen møtte vi OSI Quidditch, vår største rival i Norge. Finalen var spennende, men NTNUI stakk til slutt ganske komfortabelt av med seieren.

For mange av spillerne våre var dette første turnering. Laget vårt er en god blanding av helt nye spillere og gamle travere. Vi sier oss godt fornøyde med spillernes innsats og er stolte over hvor mye de nye rekruttene har lært på så kort tid.

Med NM i lomma er vi klare for neste utfordring: EQC. European Quidditch Cup blir avholdt hvert år og er rumpeldunks svar på Champions leauge. Lag fra hele Europa samles i år i Belgia for å kjempe om å være Europas beste klubblag. I 2017 ble NTNUI nummer 4, og året etter nummer 9. I år håper vi også på et godt resultat!